Dags för sängen

Jag är sååå trött, alarmet ringde 7.40 imorse buhuuu. Började åtta och slutade halv fem, go dag eller? Somnar nästan nu asså, imorgon börjat jag i alla fall kvart över tio! Wonderful, lång härlig frukost! Aja, god natt!


Christmas

Kan ni fatta att det är första december imorgon? Sist jag kollade var det ju juli och jag var på Mallorca. Åh, vill tillbaka dit :( Men julen är också mysig, i söndags var det ju första advent så igår kväll klädde jag och mamma granen jättefint. Sitter till och med och äter pepparkakor just nu. The countdown has begun...

When in school..


Länkbyte

Kolla in Emmas blogg, min bästa vän och riktigt bra blogg ;)

Dålig uppdatering

Hej, asså förlåt för dålig uppdatering, men har helt ärligt inte lust att uppdatera mitt i skolan typ. Eller aa, det blir inget seriöst typ, men hade i alla fall fullt upp med Linas blogg under lunchen såå... Ni har väl kollat in den förästen? Haha, det var så sjukt roligt, vi sprang typ till vagnen idag, så var den proppfull så jag fick typ stå på trappan. Men så stängs dörrarna precis när Lina tänkte gå på, hahahhaha, asså hon typ kläms lite lätt först, sen typ står hon utanför och bara: vaaaad händer?? Och jag typ tänker banka på rutan och typ tittar på chafören som typ: asså hjälp jag är rädd?? HAHAHAHAHAHAHA så roligt asså. Fast man kanske är tvungen att vara med för att fatta.. Aja

"gästbloggar"

Heejhej, Lina som skriver :) jag har precis skaffat en blogg själv så medans emma sitter och fixar lite med min design så passar jag på att slänga in ett inlägg här på emmas underbara blogg ... min blogg hittar du HÄR!

Just nu har vi en håltimme på ungefär 3 timmar, våran skola har inte så många uppehållsrum så vi sitter i en av arenorna på skolan och typ "halvsover" men det är grymt sköönt ändå, sådäääär lite chill som man vill att alla dagar ska vara !

Slänger in två bilder på emma och mig :)

Ha en toppendag, PUSS !


Is this what they call big city love?

Bilder från Wildfox Couture

Älska mig

Älska mig är en svensk film om mobbning och hur det är i skolorna. Jag har tittat på den och den är så himla berörande att det inte är sant, jag brukar ändå tycka att sådana filmer är dåligt gjorda, töntiga osv. Men denna är faktiskt helt okej, jag tycker att skolor borde visa denna. Typ i högstadiet där mobbning är typ som i filmen, det skulle verkligen få folk att tänka igen! Värd att kolla på lägger upp den första delen här men resten får ni titta på youtube eller så ;)

We all wanna be somebody’s one and only


Twiggy - a legend


Be yourself


Det är kallt och tidigt

Godmorgon! Igår kväll bestämde jag mig för att åka in till skolan tidigt och jobba lite med min geografi uppgift. Så nu står jag och väntar på 2an ;)
Vi hörs senare idag!


God natt

Ikväll har jag tittat på två riktigt dåliga avsnitt av Den som dräper och Navy CIS. Det är sjukt vad tråkiga dom var.. Nu ska jag i alla fall sova, märkte nyss att den långa sprickan på min iPhone skärm har blivit ännu längre, suck.. Snälla pappa, jag vill ha din i julklapp!!!


Min fina vän Lina

Denna underbara tjej har skaffat en liten blogg och kommer skriva massa roliga saker! Kolla in den och bli avundsjuk på denna söta underbara goa roliga smarta tjej! Klicka här för att komma till Linas blogg.

Smile


11-11-11

Kommer ni ihåg när det var 11-11-11, det finns faktiskt en film om just den dagen... Lite demoner och sånt, kul? Kanske lite, vill ni se den? Den är ju lite horror thriller, njaa vet inte asså.


Just nu

Samhällsplugg i mitt mysiga rum

Stylad Leighton Meester

Åh, jag gillar Leighton Meester jättemycket, om det kommer ut någon ny film med henne är jag typ den första som ser den. Hon är ju så himlans snygg också, ingen kan säga emot att hon är den snyggaste skådespelerskan! Det är så kul för hon har ju varit med i lite olika TV-serier som gäst och sånt. Typ 7th Heaven, 8 Simple Rules, Entourage, 24, Veronica Mars och CSI Miami. Henne gillar vi!


Ojoj

Herregud, har helt glömt av detta. Hehe. Men idag har jag i alla fall varit lite i skolan och sen gått och fikat på den nya Espresso House på Kungsgatan med Malin, Hadassa och Lina. En riktig tjejfika blev det, så underbara tjejer! :D

I heart träning

Har nästan precis kommit hem från en go träning, så himla skönt. Nu ska jag plugga lite samhäll, lite om parlamentarism och sånt tråkigt :( Menmen, jag vill ju ha ett bra betyg och då får man kämpa lite. Men gör väl bara det till kl tre kanske, sen blir det en lång skönt bad/dusch och sen lite Pan Am igen innan det blir första advents firande med skurna pepparkakor och mandelmusslor, hemmagjorda såklart! ;)
Förra julafton hos pappa!

Första advent


Önskelista so far

Babyliss Easy Waves vågtång, det blir asbra snygga och riktigt hållbara vågor i håret
Ett par vinröda byxor från Zara, supersnygga!

Eye make-up


Jag är verkligen en TV människa

Godmorgon!
Jag har precis ätit en god frukost och nu sitter jag och tittar på pilot avsnittet av Pan Am. Jag har velat titta på det hur länge som helst, men tiden har inte räckt till. Jag följer ju så himla mycket andra bra serier, så en till har liksom inte riktigt funkat. Men nu när vissa serier har paus till januari tänkte jag att en ny serie passa utmärkt.
Asså jag fattar verkligen varför folk pratar om den, jag har visserligen bara sett 20 minuter in på avsnittet men jag fastnade ju bara genom att titta på trailern! Den har ju fått hur många ratings som helst, så jag verkar ha några riktigt goa avsnitt framför mig nu asså!
Men det blir svårt att hinna med allt när dom andra serierna kommer tillbaka. Följer ju även Desperate Housewifes, Gossip Girl, Hart of Dixie, Glee, Revenge, The Vampire Diaries och The Secret Circle. Och massa såna 20 minuters serier med..... Wow, trots att jag har så mycket bra att titta på saknar jag One Tree Hill!!!!!! :(

GYM


Talk that talk - Rihanna

Lyssnar på det bästa Rihanna någonsin gjort!! Jag har inte tyckt om henne så jättemycket tidigare, men herregud! Detta albumet är ju så himlans bra. Åh, dör


Live Laugh Love


Det här känns inte bra asså

JAG DÖR JAG DÖR JAG DÖR JAG DÖR JAG DÖR Jag har lagat min iPhone 3GS två gånger på ett och ett halvt år, ena gången var det laddnings inpluggen och andra gången var det en sprucken skärm.. Dock har jag ytterliggare tre gånger kvar jag skulle behöva laga den.
  1. den silvriga ramen på sidan har en STOR glipa och gör att knappen för ljudlös är helt konstig.
  2. första grejen gör att skärmen sitter helt skevt och jag måste trycka ner den för att kunna låsa telefonena
  3. den sista nu är typ dummast, lagade ju min spruckna skärm i augusti, idag tappade jag iPhonen IGEN och fick en ny spricka... JAG DÖR
Dock är spricka ytterst liten i vänsta hörnet där uppe, men eftersom jag måste trycka ner skärmen blir den större typ :( och spricker mer...... JAG DÖR
Men ska önskar mig en ny... JAG DÖR
JAG DÖR JAG DÖR JAG DÖR JAG DÖR

Medan jag har lektion får ni två bilder från våren i nian!


Ska snart gå iväg till skolan


White and Blue


Gothenburg by iPhone 3GS


Picture from 2009


Gina Tricot

Trots att kjolen är svart är jag helt kär, den är så himla snygg och perfekt :)

Sofi Fahrman and Converse

Alla bilder är från Sofi Fahrmans blogg

Beth

Så sjukt grym är hon! Tycker om henne jättemycket, men hon har bara gjort covers och på spotify finns hon under en annan artist med samma namn.. Så jag blir jättteförvirrad. Men hon sjunger verkligen bra! Värt att kolla in
Beth – Someone Like You
Beth – California King Bed

Long day

Oj, asså gick från skolan tjugo över fyra typ och skulle med bussen halv fem.. Men den kommer ju inte i tid utan tjugo i, som för övrigt är den tiden då den ska vara på centralen.. Självklart kommer den i typ värsta rusningstrafiken också.. Så är hemma typ tjugo minuter senare än jag skulle...... FML :(

Back to black

Nu ska jag snart gå till vagnen och åka till skolan, det blir nog en rätt lugn dag idag. Vi hörs nog säkert någon gång under dagen! :)

Black and White


Björn Borg

Haha, jag träffade faktiskt Björn Borg sommaren 2010, det var på tåget hem från Stockholm. Såg honom på perrongen och så gick han på på andra klass... Man bara jaha ofta Björn Borg åker andra klass liksom... Men så i alla fall gick jag och pratade med honom och tog ett litet kort... Dock hur suddigt som helst :(

Tio toppenfilmer

Breakfast at Tiffany's
Crazy Stupid Love


Notting Hill


Love Actually


A Beautiful mind
Titanic


Dreamgirls


Elizabeth


A Good Year


CHICAGO


The first day of the week


Vet ni vad jag hatar?

Jag hatar verkligen människor som är dryga, otrevliga och nonchalanta. Typ om man pratar med någon så låtsas dom, eller bara är så på riktigt, att dom inte kunde bry sig mindre om det man har att berätta, typ "oj vad intressant, fast jag orkar inte bry mig nu". Jag tycker det är jättetråkigt :( Jag vill att alla ska vara snälla, hurgammal är jag egentligen... Aja, ett litet inlägg såhär mitt i skoldagen ;)

Riktigt jävla snyggt


Vad är fel med den här bilden?

Det som är fel är att det är mörkt... Man borde inte få börja skolan innan det är ljust...

 


Kvällsmys

Jag gick iväg till affären och köpte en Ben & Jerry's innan och nu är den uppäten, med hjälp av mamsi, vi sitter och tittar på CSI. Snart blir det House också, go kväll.
Haha, när jag kom ut på den lilla innergården och skulle gå till affären så lekte några barn där och den ena tjejen var så söt, hon fråga vilken klass jag gick i och massa. Haha, liten pratstund där typ ;)

Bring it on

Jag gillar faktiskt Bring it on filmerna, dock har jag bara dom tre första. Bring it on - All or Nothing är nog den bästa, eller vad säger ni?

"Ingenting som syns i en film är där av en slump" - Sofis mode

Tycker ni det är konstigt? Att företag använder filmer som reklamplatser och att nästan allt som vi ser i filmer finns där för att just locka oss att vilja ha samm?
Köpte Sofis mode i fredags och läste om just detta då, att företag använder filmer som ett ställe att marknadsföra sig? Typ för att reklam på TV inte längre är lika effektfullt som förr, nu kan man ju bara zappa runt lite och hitta något medan programmet man tittar på har paus. Jag kan tänka mig att en del tycker detta är både manipulerande och lite sjukt, men egentligen, vad föredrar vi? Reklam var och varranan minut eller reklam ibyggd i en film? Asså tänk att olika företag och märken ändå kommer finnas i filmer och att de nu bara finns där på grund av en anledning? Är det inte så mycket bättre?
I Sofis mode tog dom typ exempel från Sex and the City, där Manolo Blahnik syns hela tiden. Asså designern är ju en del av Carrie, hennes liv och hela storyn, tänk då att skorna finns där för att marknadsföra för designen också. Asså Manolo Blahnik spelar ändå en stor roll i filmen, så varför inte låta det vara marknadsföring..?
Jag tycker detta är skitbra, jag hatar i och för sig reklam på TV (det är därför jag bara tittar på DVD och dator). Men så länge det inte är skitmärken och företag och dom visar och "rekomenderar" tycker jag detta är riktigt inspirerande! Tänk om reklampauser i TV faktiskt försvinner? För nu på senare tid har det ju bara blivit mer, typ 5 gånger under ett program.. Jag kommer ihåg när det bara var två reklampauser, plus den mellan programmen, uder ett 40 minuters program.. Nej, detta kommer bli bra, det känner jag på mig.
Plus att man får upp ett annat öga för företag och märken, då vanlig reklam ofta gör en arg eftersom man vet hut mycket som ljugs där. Under en film beundrar man ofta information man får.. Har ni tänkt på det? ;)

Kom till Sverige Reese Witherspoon

Åh, en så himlas talangfull och snygg skådespelare! Nu när hon är Lindex ansikte kanske man kan hoppas på att hon kommer och hälsar på oss i Sverige, vågar vi hoppas?
Jag tycker verkligen om henne, hon kan spela så otroligt bra och hon varierar verkligen mellan roller och deras personlighet. Jag älskar att hon spelar i både komedier och dama filmer, jättekul. I filmer Water for Elephants är hon ju verkligen otrolig, så jäkla bra. Och Legally Blond ska vi ju inte ens tala om, så sjukt mysiga filmer!
Det var någonstans jag läste om hennes samarbete med Lindex och så hade hon sagt att hon tacka ja på grund av det enkla och sofistikerade designen som Sverige står för. Åh, gud vad bra hon är! Dock heter kampanjen California Dream och är lite 70-tals mode som jag inte riktigt lockas till, men ändå! Sjukt kul! ;) Plus att hon får ju kläderna att se fantastiska ut i alla fall! Nej, hoppas hon kommer hit.

Mer Fanta, Pucko


I skolan

Sitter i skolan och har håltimme, det blev tydligen ingen matte idag så jag måste vänta till kvart i ett för att ha spanska och sen ett tag till för att ha ph-samtal... FML right now.
Hade mycket hellre gått hem, köpt Ben & Jerrys glass, druckit kaffe och tittat på gossip girl... Dock får detta vänta och om jag är duktig kan jag plugga allt jag ska i skolan nu och sen mysa hela dagen... HOPPAS! Nej, nu ska jag vara stjärnelev ;)
Bild från arkivet

Trött tjej

Idag har det varit en rätt seg dag, den har verkligen känts jättelång. Jag har i alla fall pluggat, inte jättemycket men tillräckligt för att inte orka skriva massa inlägg här med.. Så idag blev det lite bilder bara! Imorgon blir det nog lite mer! Godnatt alla!


P!NK - Funhouse


Right As Rain


I am what I am; not perfect


Livet. Vad handlar det om egentligen?

Tror ni att det finns en mening med livet? Att vi finns här för en anledning? Eller att vi under livet ska lära oss vissa saker som beror på vem vi är?
Jag tror nog faktiskt inte på att det finns någon mening med livet, jag tror inte att vi ska uppleva och uppnå vissa saker. Jag tror inte att jag måste förmedla något eller tillföra något gott med min tid här på jorden, jag tror inte att jag måste göra gott under den tid jag har.
Ibland kan jag tro att det är det livet handlar om, att jag måste, vill, borde, ska göra något som märker min tid som människa. Att det måste gynna andra. Ibland tror jag att det inte betyder något om jag inte gör något som betyder något.
Andra gånger tror jag att det enda som betyder något är att jag är lycklig, att jag trivs. Att jag gör något som jag vill för att jag mår bra av det, att jag göra något som bara är meningen att jag ska må bra av. Och att detta senare, om så vill, även får andra att må bra.
Men om jag tänker efter, kan jag ibland tycka att dessa två saker är exakt samma sak. Att det inte spelar någon roll, över huvudtaget, om jag tror det ena eller det andra. För vad jag än gör så kommer det betyda något för mig, vilket egentligen är allt som betyder något.
Ni behöver verkligen inte läsa detta, kände bara för att skriva av mig lite. Ni kan bara bläddla ner om det är så.

I wish nothing but the best for you, too


Här kommer lite bilder från igår


News in the Jewelry Department

Julia, Anna, Sara och Malin var så himla söta igår, dom hade med sig ett litet smycke till mig. Ett sött silver armband med en orange sten! Dom tyckte att orange är ju så Emma, dom känner mig rätt bra. Till och med påsen var orange! Tack tjejer :)
Har ju glömt att visa örhänget jag gjorde med grejerna jag köpte i Stockholm. Det  blev i alla fall såhär, är faktiskt jättenöjd!

Pannkakor på G, innan jag insåg att det inte fanns någon mjölk

Hejsan allihopa!
Hoppas ni har haft en bra helg, själv har jag haft det superbra. Gick och la mig igår och var jättehungrig, men var för seg för att göra något att äta, så nu tänkte jag att pannkakor kan ju bara bli hur rätt som helst liksom. Men nejnej, då har jag ingen mjölk :( Haha, så pannkakor blir det inga.. Var riktigt sugen på det också, men aja, får väl äta en torr macka istället :( Buhu. Nej, men nu ska jag titta på Revenge och dricka kaffe, måste bli PIGG :)

From the day before today


DAGS FÖR...

Sägen!!! Så gosigt


Right now

Sitter och väntar på en vän, vi ska köpa något gott att äta och mysa lite. Tur de, för är jättehungrig, är sugen på pizza med. För en gångs skull....

Högt i tak = kall lägenhet

Nu på hösten/vintern blir min lägenhet så himla kall, man får liksom ha tjock tröja och täcke på kvällarna. Och hur mycket jag brukar frysa om fötterna ska jag inte ens tala om...
Men den byggdes ju typ på 1920-talet, så det är himla högt i tak, det blir ju typ inte varmt.
Det är typ såhär högt i tak:
Okej det är det inte, men ovanligt högt är det faktiskt!! Typ en meter ovanför dörren.. alltså tre meter upp högt tak :( Iof fint, men tydligen inte varmt.. Men mamma ill köpa en liten fireplace ;) asså elektrisk då, men gosigt va?
Bild härifrån och härifrån

Breaking Dawn

Igår hade jag halvstuderande dag vilket betydde att jag sluade 11 typ, så jag gick faktiskt med Lina och Josse och kollade på Breaking Dawn. Jag hade faktiskt rätt höga förväntningar, jag hade nämligen hört att den var hur bra som helst. Dock brukar filmer som gjorts från böcker man läst aldrig vara lika bra som böckerna, men hade ändå hoppats på bättre än detta. Filmen var nog den sämsta på länge, det var inget som hände och manuset kunde varit bättre. Nej, dom andra filmerna i serien har ända varit helt okej, men denna förstörde verkligen boken och dom bilder man fått därifrån. Men det har ändå varit roligt att se den, det är som Harry Potter-filmerna, det är ändå en serie av filmer och lite roligt att se hur det slutar och allt.. Det var ju ändå en del söta grejer med och sånt, kommer självklart se part two med, men hade hoppats på mer. Nej, inget för mig asså! ;)

Saturday morning

Godmorgon alla bloggläsare :)
Uppdateringen igår fungerade ju inte riktigt som jag sa... Jag höll på med lite annat kul och så, men idag lovar jag bättre! Nu ska jag äta frukost och jag tänkte även titta på Vampire Diaries, men nejnej! Nästa avsnitt kommer i januari, detsamma gäller The secret circle... Blir så besviken på sånt, varför gör som uppehåll nu :(
Aja, idag ska jag i alla fall fixa lite här hemma för det ser ju inte jättefint ut. Ikväll kommer några goa människor från min klass hit och jag tror att ett rent och snyggt hem kan vara uppskattat ;)

It's friday, friday

Godmorgon alla!
Idag har jag halv studiedag, så jag slutar vid 11. Toppen toppen! Men måste plugga lite spanska bara innan jag går, så jag och Josse tänkte att vi kan ju stanna i skolan och göra det, vi har liksom prov och kan nada :( Aja, det går nog fort, sen åker jag hem till Emmis direkt! Får se vad vi hittar på en dag som denna!
Hör av mig under dagen :D
Bild från i tisdags

Look of yesterday


Nu: yoga


Såhär skulle jag sett ut i blont hår...


All I want, all I need

Kommer ni ihåg när wecam bilder var det roligaste någonsin??






2010















Bara en bråkdel av sommaren 2010.. Tror inte ens det är en tredjedel ;) asså från olika mappar och sånt, inte dessa åtta bilder...

Nationellt prov

Godmorgon!
Har precis ätit frukost och ska göra mig iordning, idag blir det nationellt prov i svenska hela dagen. Roligt! Så jag kommer inte skriva något fören som jag kommer hem vid 4 kanske ;) Vi hörs då!

When I look into your eyes. Im so in love, I think I'm gonna crash.


Min mamma är den bästa mamman


Äldre modeller?

Kommer äldre modeller bli det nya? Jag läste en artikel om det och att fler och fler vill foto äldre modeller, ex. det nya svenska märket Ashades. Annars brukar unga, rynkfria, smala och perfeka människor vara väldigt eftertraktat i modellvärlden, men nu är det tydligen de äldre modellerna som har erfarenhet och mycket mer att ge. Detta är tydligen för att attrahera den äldre målgruppen, de flesta modeller har ju knappt åldern inne för körkort.
Förresten, visste ni att branshorganisationen inom medellargentur i USA har satt upp krav på att modeller inte får vara under 16 år? Detta är ju förstås för att modeller ska vara sunda och representativa för konsumenterna, att en 14-åring tar på sig rollen som vuxen kvinna och modellar målgruppens kläder är väldigt osunt. Modellidealet är knappast oproblematiskt och därför tänker länder på vilka som ska representera målgruppen.
Jag gillar att argenturer använder sig av "äldre modeller", ex. Kim Cattrall, Samantha i Sex and the City. Hon är 57 år och var ett självklart val för att presentera Oil of Olays anti age body lotion vid reklam. Jag gillar vekligen henne och gillar att se henne som modell. Även Kate Moss och Halle Berry är "äldre" modeller och riktigt snygga, dom borde vekligen inte skjutas under mattan.
Aa, det finns ju ett tiotal äldre modeller att se upp till! Jag tycker detta är jättebra, det påverkar så himla många med det här modellidealet. När modellerna inte ens är häften så gamla som en eller ens ser ut så på riktigt. Detta låter lovande, vi behöver lite omväxling på den fronten tycker jag. Om vi har tur kanske det gamla "goa" modellidealet försvinner...?

Förlåt förlåt förlåt

Varit en riktigt jobbig sak, började tidigt imorse och slutade sent. Pluggat under tiden och även haft lite chill tid! Så bloggen har lidit lite, nu tittar på på Hart of Dixie och dricker en efterlängtad kaffe!
Kommer blogga om ett tag ;)

Sitter på vagnen...

...på väg till skolan, fick stressa för att hinna! Sprang lika snabbt som ljuset transporteras.. ;) eller?
Blogg appen är konstig, detta inlägget skulle egentligen kommit upp vid 8 imorse!!


Ringar

Snyggt, eller hur?

Nytt i garderoben

I Köpenhamn köpte jag bara ett klädersplagg, en snygg orange tröja från COS. I love it! Den kommer användas mycket i höst.

Tillbaka till livet; Amy Winehouse

Amy Winehouse var verkligen en riktigt bra artist med många bra låtar. Det som hände, eller aa det hon gjorde, var jättetragiskt och jag sörger fortfarande. Av alla kändisar som har dött är nog hennes död är den enda död jag på riktigt kan säga att jag sörger, hon var helt fantastisk. Hon var inte speciellt bra när hon var helt nerknarkad och allt såntdär, men annars var hon grym. Riktigt snygg också, eyeliner och hår mm.
Men tänkt hur djävulskt dåligt hon måste ha mått asså. Men jag tycker verkligen hon ska komma tillbaka från de döda, fast hon kanske kan leva lite bätte den här gången. Men hon var så himla talangfull, röst och allt...

Blake Lively - En riktig fashionista

Det blir faktiskt inte bättre än såhär; musa för Karl Lagerfeld och Chanels framsida.
Blake Lively har ändå inte varit med i något jättebra, förutom Gossip Girl. Det ända man ens känner till annars är "Systrar i Jeans", men det som gör henne så stor är ju helt klart hennes klockrena stil. Hon sätter det vare gång, varje röda mattan tillställning; snygg röd klänning eller elegant svart klänning osv. Hon får alltid till det på röda mattan! Hon är verkligen en inspirationskälla den där tjejen, en riktig fashionista. Man blir inte musa för Lagerfeld och Chanels ansikte utåt för ingenting.. Jag menar, Chanel är ju faktiskt Franskt, vilket är modets hemland.... Eller vad säger ni?

Matte B

Jag förstår inget av de vi håller på med i matten just nu asså...


FOR HIM


Rosa Bandet

Jag tycker verkligen det här med Rosa Bandet är toppenbra, såklart. Men från början var det ju liksom bara en rosett och nu är det knivar och armband! :D Jättekul att det inte bara är en rosett liksom, för jag tycker inte att dom är jättefina att ha på sig, men ett armband eller en kniv kan man ju faktiskt använa. Eller vad säger ni?
Ett sånt här armband köpte jag i alla fall för några år sedan, tycker fortfarande det är fint att ha ibland!

In time for school

Godmorgon!
Jag ska börja göra mig iordning lite nu, börjar ju om en timme ;) Idag har jag faktiskt en rätt chill dag, måste bara plugga matte typ! Inte för att det är så bara, men ändå... Nej, men nu kan jag inte sitta här, måste gå hemifrån om en halv timme. Gott
Vi hörs senare idag! :)

Nu: Den som dräper


Dags för mat

Har precis gjort klart falukorv och satt in den i ugnen, medan den gör sig klar får jag väl plugga.. Titta så god den ser ut, my masterpiece;


Nytt i garderoben

Kommer ni ihåg att jag i fredags skulle titta lite i stan och se om jag hittade något? Det gjorde jag i alla fall, köpte en kappa från Massimo Dutti. Den är riktigt varm, ull you know ;) och den är verkligen snygg och sitter asbra! Den är jättesnyggt sydd och kostade ingenting i jämförelse med kvalitén. Kände att jag behöve en varm och snygg jacka.
Håll utkik i veckan efter ett till "Nytt i garderoben- inlägg" där jag kommer visa lite från Köpenhamn.


Nya kategorier

Bara så att ni vet! Håll utkick i veckan så att ni inte missar någon ;)
Det kommer bland annat komma en kategori där jag skriver om en kändis som jag tycker borde komma "tillbaka från de döda" och även en kategori där jag skriver om en kändis som borde komma till Sverige. "oldies but goodies" med lite bilder från förr och sånt kommer också skapas. Tycker sånt är jättekul i andras bloggar, så får pröva det här med! :)

Do it like a pro

Lovade ju ett lite mer ingående inlägg om OPI nagellacken, vilka som är mina favoritfärger från hela sortimentet och vilka färger jag har hemma. Tänkte även berätta lite om märket, lite saker som kan vara roliga att veta ;)

OPI har verkligen hur många färger som helst; rosa, lila, rött, brunt, marinblått, metall, glitter och helt neutrala. Märket är uppbyggt att nå kraven vi har på märken; säkerhet, kvalitét och kostnader. Det är ett riktigt bra nagellack med bra ingredienser som inte förstör nageln, i deras sortiment ingår underlack (bas coat) och överlack (top coat). Detta för att inte skada nageln, OPI tillverkar även annat som underlättar vid nagelcare. En Reusable Cuticle Stick finna att köpa från märket, denna använder man ju för att ta bort eventuellt kladd utanför nageln (doppad i nagleborttagningsmedel). OPI har även nagelolja att droppa på nageln efter målning för att skydda huden från de starka ämnerna.
Katy Perry har även gjort en kollektion med lack åt OPI, lacken är lite åt grafitti hållet. Riktigt snygga och coola lack asså! Katy Perry har även döpt lacken efter hennes egna låttitlar, Teenage Dream, Last Friday Night och The One That Got Away.  Även tennisproffset Serena Williams har gjort ett samarbete med OPI. Hennes kollektion heter Glam Slam och lacken släppt i samband med fyra av hennes turneringar... Spännande va? Jag tycker det är jätteroligt när kändisar gör något sånt här och därför brukar jag ha rätt bra koll på dessa samarbeten.
OPI har även gjort nagellack för Bröstcancer, riktigt inspirerande. :D

Stora goa halsdukar

Något alla borde äga, för eget syfte, är en stor, mjuk och varm halsduk! Tänk att gå ut i vinter utan en, jag skulle dö av kyla. Plus att det inte bara är praktiskt, det är riktigt snyggt också. En stor halsduk till en skinnjacka eller till en varm jacka i vinter, supersnyggt. Och ännu snyggare i en stark färg som sticker ut... ;) Eller vad säger ni?
Detta ser väl helt okej ut va?

We own the night

Nu när jag sitter på en tråkig samhällslektion och antagligen har genomgång om internationella relationer kan ni får ett lite roligt tips. Jag brukar tycka det är jättetråkigt att öppna min plånbok och inse att jag faktiskt inte har några pengar alls. Eller att jag bara har pengar på kortet och inte kontant, så för att må lite bra gör jag en liten töntig sak.. Jag ser till att alltid ha lite pengar löst i plånboken, kanske någon sedel och några mynt, bara för att få en go känsla. Haha, asså döm mig inte :( Funkar faktiskt helt okej! Testa och se

Don’t cry, buy a bag and then get over it



I'm Lucy in the sky, jag är högt över molnen

Godmorgon!
Idag börjar jag ju rätt sent så har ätit en lång frukost och kollat på Desperate Housewifes. Asså det händer verkligen grejer i den serien, folk dör och allt... Det känns som om den har hållt på lite för länge nu, den går lite på tomgång.. Men tror faktiskt att detta kommer bli den sista säsongen, av många olika anledningar som jag inte kommer skriva för vissa kanske inte har sett avsnitten och jag vill ju inte förstöra något ;)
Har i alla fall precis tagit på mig kläder och satt upp håret, så ska borsta tänderna och så nu. Sen blir det skola och plugg. JIPPI :( Men även om jag är i skolan ska ju inte ni behöva lida, så har gjort lite inlägg som kommer under dagen..
Lite gammal bild kanske??

Bakgrundsbilden på min iphone

Sen augusti när jag och Emma sprang på Joel Kinnaman har jag haft en bild på oss som bakgrundsbild, kan ju säga att det tog emot lite idag när jag ändrade till snygga Chase Crawford. Men, it had to be done! Liksom kolla på han;


Come on

Nu när det går att komentera får ni gärna göra det också. Det blir jättemycket roligare att blogga då ;)

OPI nagellack

OPI har dom bästa nagellacken, stor och bred pensel, snygga färger och bra lack. Här är några snygga färger att ha i höst
Kan visa vilka mina favortier är av hela sortimentet och vilka jag har imorgon! ;)

Gästblogg av Legenden

Heej, Emmas läsare! Andra Emma här, Emma åkte hem för en stund sen och glömde logga ut så tänkte ta tillfället i akt hehe ;)
Vi har bytt Emmas design nu iallafall (headern ska dock bytas) och nu kan ni kommentera åxå, vet inte riktigt vad som hände sist..? Men nu går det som sagt så jag hoppas att ni är bättre på att kommentera än vad mina läsare är, och att ni är lite snällare mot Emma än vad dom är mot mig ;) Btw om ni inte ser den nya designen så uppdatera sidan bara så ska det funka!

Jaja, tänkte bara hälsa på er! Besök gärna min blogg, massor av bilder, inspiration, mode, musik och tips m.m. Lite allt möjligt faktiskt. Ni hittar den HÄR :)


Bjuder på en bild på mig på(/vid?) Trafalgar Square i underbara London, var där med min pojkvän för två veckor sedan. Och vet ni vad? Nästa år ska vi tillbaka och då ska bästa Emma följa med ♥

xoxo Emma

Munkebäck

Är så långt borta från vart jag hör hemma att inte ens min iPhone har täckning.... Som förövrigt snart faller sönder


för ja drar nu, till nånstans där en man kan va sej själv

Hallå alla! Idag ska jag åka tillbaka i tiden lite, ska nämligen hälsa på området där jag bodde innan. Nej, jag ska åka tillbaka till mitt gamla hem, men faktiskt inte för att jag saknar det eller någonting sådant. Utan för att jag ska till Emmis, hon bor kvar och nu ska jag hem till henne för första gången på väldigt länge. Hon har alltid kommit till mig, av någon anledning, vi tar väl igen från förr i tiden när jag alltid kom ner till henne. Men iaf, idag ska jag åka till henne, kommer bli jättemysigt! Vi ska gå ut med hennes hund och sen fika med lite gott hemmafika! Det bästa av det bästa! Så nu efter att jag har pluggat samhäll ska jag hoppa in i duschen, städa upp i mitt rum, fixa mig och sen sätta mig på 1:ans spårvagn och åka till slutstationen.... WOW, vad långt. Fatta att det var något jag gjorde var och varranan dag i 16 år.... Det slipper jag nu.  Så nu: en go varm dusch, ska bli skönt!
oförglömlig dag

Angus & Julia Stone


Kommentarbar blogg

Jag vet att man inte kan kommentera några inlägg, ska faktiskt ta och fixa det. Tänkt på det länge, men kan inte göra det själv. Så får lite hjälp av Emmis, bäst är hon! Talar alltid om det för henne, för man måste ta hand om dom man älskar.
Tyvärr, hon har redan pojkvän

En hel dag av vila

Idag har jag inte gjort någonting, så underbart! Fick en ansiktsbehandling av mamma idag också, så det känns bra. Fick rensat bort lite smått som kommit under månaden. Så ikväll blir det att stanna hemma och låta det lägga sig lite, titta på någon go film och äta gott.
Tänker även visa lite saker som jag köpt under veckorna men inte lagt ut här.. Men det får ni nog imorgon! Nu ska jag göra risotto! Lovar även att göra bloggen roligare, lite bilder från förr och historier mm! Kanske lite om mig och min bästa vän Emma, vi har ju varit vänner i 13 år. Varav några varit riktigt svåra, men vi har alltid hittat tillbaka till varandra. Lite regler om vänskap och sånt kanske med. Hoppas det låter bra!

Lys upp hösten

Om jag ska vara helt ärlig så finns det nästan igen som gör hösten tråkig, förutom att färgerna på folks kläder försvinner. SVARTSVARTSVART är allt man ser! Jag tycker visserligen att en hel svart outfit kan vara snygg osv. jag menar bara att när hösten kommer så är det som om allas kläder i garderoben blir depremerade. Vad är det med hösten som gör att alla vill bära svart? Det finns ju hur många fina höstfärger som helt där ute i affärena! Varför inte lysa upp denna "tråkiga" årstid med snygga höstkulörer?
Till exempel då, orange! En hur snygg färg som helst, speciellt nu när mörkret drar in. Den lyser upp och alla håller väl med om att orange är en varm färg, inte bara på färgskalan utan också för att den landar någonstans mellan rött och gult (eld). Det är vekligen höstens hetaste färg! Den syns i alla kollektioner och behöver inte bara visa sig på kläder, en snygg orange accessoar är supersnyggt. Ett skärp, en väska eller ett par klackar. Hérmes har orange som sin signaturfärg och kör nu på helorangea outfits, vågat och supersnyggt! Oragne puffar upp och lyser upp i mörkret, riktigt snyggt!

Notting hill

Jag tänkte tipsa om lite mer här i min blogg, den är lite enformig har jag märkt. Lite mode, musik mm. Här är i alla fall ett litet filmtips; Notting Hill! Det är en jättesöt film som utspelar sig i Notting Hill i London, en riktigt feel good film. Den är jättemysig att titta på om och om igen, en romantiskt komedi. Hugh Grant spelar mot Julia Roberts och det händer alltid något, den är varken seg eller tråkig! Man får se vakra Notting Hill och mer. Helt klat värd att titta på om ni inte sett den ;)

Väntar

I dag har jag hunnit med att både plugga asmycket och titta på vampire diaries :) nu väntar jag på mamma, vi ska köpa mat men innan det ska vi tittas lite i stan! Hoppas jag hittar något fint!!


Pluggar samhäll

Gjort ett helt okej geografiprov idag. En sak till att kryssa av, gött! Nu sitter jag och pluggar samhäll och dricker min tredje kopp kaffe för idag! Gott :D

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker är helt klart en av mina favorit skådespelerskor! Hon är så himla grym. Älskar att hon är med i mer än bara Sex and the City! Fast hon är såklart bäst där, underbara kläder asså!

BIO


Things you swear you'll do before you die

  1. Hoppa fallskärm
  2. Vara statist i en film
  3. Sitta i publiken i en Amerikans TV-serie
  4. Resa världen runt
  5. Skicka flaskpost
  6. Lära känna mina grannar
  7. Vara chefen och bossa runt alla
  8. Duscha i ett vattenfall
  9. Hjälpa någon less fortunate
  10. Jobba och bo utomlands
  11. Äga en chokladfontän
  12. Adoptera från ett annat land
  13. Vara i öknen
  14. Shoppa i New York (Prada, Chanel mm)
  15. Leva i New York i minst 10 år (bli en New Yoker)
  16. Flytta till London efter studenten, för att studera och jobba
  17. Släppa vattenballonger från taket ner på gatan
  18. Sova under stjänorna
  19. Jobba med något betydelsefullt
  20. Köra på Autobahn
  21. Ge pengar till välgörenhet (anonymt)
  22. Skriva en bestseller
  23. Bli uppgraderad på ett flyg
  24. Ropa "jag bjuder" på en bar
  25. Ta en springnota
  26. Förverkliga en barndomsdröm
  27. Uppleva tyngdlöshet
  28. Se med egna ögon att jorden är rund
  29. Säga nej till en friare
  30. Hälla badskum i Poseidon och hoppa i
  31. Ta en poledancing lektion
  32. Ha en walk in closet
  33. Gå på en riktig modevisning
  34. Välta en bajabaja när någon sitter där
  35. Bo i Paris, the real way
  36. Roadtrip genom USA
  37. Sätta dit en riktig farlig brottsling
  38. Medverka i ett matkrig
  39. Få den bästa artisten att sjunga för bara mig
  40. Ha en "affair"
  41. Kasta en pil på en karta och låta den bestämma vart jag ska resa
  42. Gå oinbjuden till en fin fest
  43. Uppnå allt jag någonsin velat
  44. Dumpa en riktig snygging
  45. Kyssa en främling
  46. Tillbringa en hel helg på spa
  47. Bada lerbad
  48. Vinna en stor summa pengar på en trisslott
  49. Plocka upp en liftare
  50. Bränna pengar (bokstavlig talat)
  51. Avsluta ett samtal med att åka in i en fejk-tunnel
  52. Köra en limosin
  53. Testa zorbing
  54. Hjälpa en gammal tant över gatan
  55. Smälla till någon när dom gjort något dumt
  56. Bestiga Mount Everest
  57. Lära mig skjuta med en pistol
  58. Hoppa in i en taxi och säga "Follow that car!"
Än så länge har jag bara sovit under stjänorna och varit i öknen...


SALE

HM har ju alltid lite rea, nu rear dom ut snygga klänningar för en gångs skull! Det brukar ju inte vara något speciellt på hms reaor annars ;)
Den här är vekligen fin favorit, ska pröva i en affär och se om jag ska klicka hem den kanske..

Versace for H&M

Är lite sugen på dom här sakerna från hms samarbete med Versace! Är faktiskt inte sugen på några kläder, tycker inte kläderna är något speciellt.. Men detta är jag lite sugen på att köpa!


Wednesday. When? Huh? What day?

Börjde 8.00 och slutade 16.30. Gick hemifrån 07.35 och kom hem 17.10. Vad är det för dag idag asså! Har även suttit och pluggat i skolan och när jag kom hem, och är fortfarande inte klar!! Jag är helt körd. Ska börja med geografi nu iaf, prov på fredag så kanske bäst att lära sig om jorden och allt... Fast det är bara G-prov så det är bra. Ska även ha samhällsprov om en vecka, internationella relationer, om U-länder och I-länder och vad som utmärker dom....... JIPPI! Så det måste jag plugga på med :( Aja, ska plugga till åtta ungefär, sen släpper jag allt! Bara en timma och en kvart kvar, gött.
Har förövrigt haft en helt okej dag.. Den har faktiskt inte känts för seg, övat lite på vägmärken på iphonen med! Så att jag kan det tills när teoriprovet ska skrivas ;) Lite mindre en ett år nu, göttttt :D
En liten bild från förra hösten !

Bang bang bang this time I win


1994-2004


When the sun goes down

Sitter och pluggar geografi.. Kul. Nej, men behöver göra det för jag har prov på fredag :( Men det ska la gå bra. Sitter också och lyssnar på Selena Gomez nya album! Det är faktiskt bra

Monday; one day

Ligger i min säng och ska sova om ett tag, idag jag har hållit mitt svenska np tal och det gick väl helt okej. Kunde gått bättre men antar att det kunde går sämre också. Fick även tillbaka mitt sh arbete jag jobbat med ett tag, skrev ju om kalla kriget och koreakriget och allt. Och det gick jättebra, MVG på det! Blev verkligen jättenöjd!! Den kom jag hem och skev lite på min engelska arbete och sen bestämde jag och mamma oss för att köpa CSI så det har jag tittat på tills nu typ :)
En liten höstbild från idag med

 


Söndag

Hej, har precis ätit frukost och tittat ikapp på lite serier. Nu ska jag skriva mitt pm till svenska talet, måste skicka in det ikväll så det är bara att börja skriva. Tur att det bara är en sammanfattning av talet och en halv sida typ.
Idag ska jag väl antagligen träffa Alicia som jag inte träffat på över en månad.. lite konstigt sådär. Ska kanske fika med Emma ikväll också, men vi får se hur det blir med det.
Igår kväll kom jag ju hem från Köpenhamn också, har haft det jättebra. Fast Köpenhamn är verkligen inte lite fint som förr, skräpigt och inga mysiga cafer. Affärerna är rätt dåliga också, tänkte ju köpa en hel del faktiskt men kom bara en med en tröja från COS och några små saker... Lite besviken faktiskt... Tycker annars det är väldigt fint i Köpenhamn, färgglada hus och Nyhavn och sånt. Men det behöver frächas upp lite :)

Juste ja

Hittade ju ett papper bland alla skolgrejer också, jag kunde verkligen inte komma på vad det var. Så stog det massa konstiga saker också, men kollade på den nyss och kom på att det var från en engelska lektion när vi skulle böja olia verb typ.. Haha, asså det såg ut som citat och sånt först, fast alla var jättefula så blev lite ställd. Typ varför hade jag skrivit ner dom, vad ska jag använda dom till och varför är som numrerade... AHAHAH

Tredje november 2011

Kommer ni ihåg förra året vid den här tiden? Då regnade det och till och med snöade tror jag och i år är det vekligen jättefint höst väder. Så underbart ju! Här i Stockholm är det ju mycket mildare och torrare väder än i Göteborg, det ligger ju vid insjöar och inte vid havet osm Göteborg. Så Stockholm får inga kalla havsvindar in över staden, typ inlandsklimat... haha, gött är det i alla fall! Men idag ska jag åka hem igen, sätter mig på X2000 kl kvart över ett och är hemma kvart över fyra ungefär. Jag hoppas verkligen att det inte krånglar med tågen och spåren, det brukar tydligen göra det vid Halmsta eller något..
Här är några små bilder från tågresan hit i tisdags
Satt ju och skrev på min engelska uppsats
Köpte en cola (ifall jag skulle börja må illa) och fick en gratis Kexchoklad!
Hehe, hade lite tråkigt den sista halvtimmen..

Hemma lagad pizza är vad jag ska göra nu


HOPE JOY LOVE

Lyckokaka

Today

Idag har jag övningskört hela dagen faktiskt, körde till upplands-bro och lite så. Måste bara säga att stockholmare kör verkligen aggressivt.... Haha, såg inte när en tant tänkte gå över gatan så det lite nära att jag körde på henna asså! Men det gick bra faktiskt. Sen har jag också varit i sturegallerian och köpt en liten sak. Det finns en liten affär där man kan köpa grejer så att man kan göra egna örhängen och andra smycken, så där var jag idag och köpte lite saker till ett fjäderörhänge, ska försöka sätta ihop det nu faktiskt. Malin och Julia tipsade mig om den i somras ;) asbra ju så tack tjejr!
Här är grejerna till örhänget iaf, får se om jag kan sätta ihop det idag, annars får ni se imorgon eller så


Stockholm

Just nu sitter jag i stockholm och äter frukost. Riktigt trött var jag igår, men nu har jag sovit ut! Ska nog övningsköra lite idag! Hörs senare kanske :)
bild från weheartit

Så trött

Suttit på tåget i fyra timmar, en kvart försenat var det också :( men fick iaf gjort lite svenska och engelska, brabra. Nu ska jag sova, hörs!


På tåget till Stockholm

Som rubriken säger ;) hatar att åka tåg och nu är det inget X2000 heller. Får sitta här ett tag ;) framme kl sju.. Ska får la plugga!


Batiste dry shampoo

Ett dry schampoo är verkligen hur bra som helst, det gör att man inte behöver trävva håret typ varenda dag. Supersmidigt. Jag har Batiste Orginal, brukar köpa det på Åhléns för typ 70 kr, jättebra är det!

Ljuvliga

En pälskrage är verkligen ett bra köp, jag satsar på lite andra saker i höst. Men kanske köper en i vår eller till jul! Dom här två är superfina;

What doesn't kill you makes you stronger

Nu har jag och mamma bokat hotell i Köpenhamn, det blev Best Western Hotel Mercur, haha. Det ligger jättecentralt, typ fem minuters gångväg till Rådhusplatsen och shopping och sånt.