Solen skiner

Godmorgon, idag börjar jag ju lite senare så gick upp och åt en go frukost. Nu sitter jag och tittar på Sex and the City och kollar ut genom fönstret och ser att himlen är helt blå. Hur underbart som helst, vädret har verkligen varit toppen hela denna veckan. Dock känner jag ju av det i mina ögon, pollen eller vad det nu är. Det kliar och jag går typ runt om gråter hela tiden, mina ögon är sjukt irriterande. Jag vet ju inte om jag är allergisk mot pollen heller för jag har inte gjort något pricktest men varje vår runt denna tiden känner jag av mina ögon dygnet runt. Har allergitabletter också som jag brukar ta, men kommer aldrig ihåg om dom hjälper eller inte.. Men tror det, usch irriterande! 

Glöm inte följa mig på instagram

Sök bara på Emma Peterson så hittar ni mig! :)


Promenad genom stan

Åh, att bo i stan har ju bara fördelar. Efter att ha pluggat ett tag kände jag för att gå ut på en liten promenad i solen med Emma. Superbra att hon var på Järntorget och vi bara kunde mötas upp sådär spontant och gå på en liten promenix genom stan! Det blev mycket tjejsnack vilket verkligen behövdes, hänt grejer sedan igår som hon ville prata med mig om och som jag ville prata med henne om. Sjukt att vi behövde prata igen även fast vi sågs hela dagen igår.. hmm, om vad får ni aldrig veta. Hihi

A message

Något jag inte klarar av är depp låtar, låtar om olycklig kärlek, sorg och misslyckande. Jag kan verkligen inte lyssna på sådant, aldrig. Varken när jag mår bra eller när jag mår dåligt, jag klarar bara inte av det. Om jag hör en låt som går lite lugnt och handlar om något deppigt så dalar mitt humör direkt och jag vill typ gå in i väggen. Sen tycker jag det är så sjukt dåligt också, blä. Jag vet att många lyssnar på depp låtar just när dom är lite sådär depp, men herregud då skulle jag hoppa ut genom fönstret. Jag börjar må dåligt om jag lyssnar på en låt som är deppig när jag mår bra, om jag skulle lyssna på en när jag mår dåligt blir nästa stopp depression helt ärligt. Ibland kan jag ju inte göra något åt det heller, typ om det är en låt i en affär eller hos någon kompis eller annat som jag inte kan kontrollera och då känns det ibland som jag ska dö. Jag kan ju inte be folk byta låt för att jag inte gillar den, eller inte alltid i alla fall. Men det är klart att jag inte alltid dalar i humör, men väldigt ofta och herregud vad jag dalar då. Hela mitt liv förstörs typ hahaha, vet varken ut eller in längre. Sjukt jobbigt. Så därför lyssnar jag bara och alltid på uppåt låtar, texten kan vara lite depp sådär halvt bara inte melodin är helt hej-kom-och-hjälp-mig för då blir det fel.
Många har ju ändå musiksmak efter humör och allt det där, ni vet folk som har "kärlek" som namn på en av sina spellistor.. Jag har prövat det och jag lyssnade aldrig på den.. Nu har jag en med typ gamla goa låtar och vissa av dom är ju ändå lite depp såhär. Jag har aldrig lyssnat på dom, playas någon av dom byter jag direkt.. Vilket humör jag än är på, orkar verkligen inte sånt. Jag vill ju inte vara deppig liksom och det är väldigt sällan jag är det också så känns ju sjukt fel att lyssna på låtar som gör att jag mår dåligt..
Många är ju också såna människor som verkligen flyr in i musken för att typ "uttrycka" sina känslor och skulle verkligen inte kunna klara sig utan sin musik. Visst, jag tycker om musik och allt det där, men min musik är aldrig något jag använder för att uttrycka mina känslor. Okej, jag har nästan alltid en del från en låttext som rubrik här men det är ytterst sällan den faktiskt betyder något. Min musik har aldrig hängt ihop med mina känslor, det känns som värsta pikarna typ. Haha nej, för mig är musik bara typ ljud. Låtarna är alltid bara låtar, hihi. Tror inte ni orkar läsa allt detta :)

Jag vet hur du funkar, jag kan dig ut och innantill

Kan ni fatta att det är fredag imorgon? Det går så himlans fort nu tycker jag! Jag tycker att mars precis börjat, så är det snart april ju.. Blir sjukt förvirrad. Jag ska precis börja skriva på min analys i min historiarapport, det är verkligen härligt att behöva plugga när solen skiner.. Hade inte alls velat vara ute och fikat eller vad fan som helst just nu... Eller??

Grejen med misstag


Summer yet?

Köpte bland annat den här tröjan och dom här shortsen idag, är det sommar snart?

Victoria's Secret

Emma gjorde verkligen dagens kap! Trosor från Victoria's Secret för 10 kr! I am so jealous!!

 


Riktigt go dag

Dagens stora planer var att åka till Borås och gå på Gina Tricots utförsäljning med Emma och Alicia. Jag och Alicia brukar gå på den, men då är det alltid VIP typ men nu hade dom tydligen hur mycket kläder som helst. Så det var för allmänheten och herregud vad mycket folk det var! Men fick med mig en del hem, orkar nog inte visa faktiskt. Men det var väl några tröjor, ett par shorts, tre bhar, goa trosor och en bikini och lite annat smått! Ni får se när jag använder det! Alicia stack lite tidigare medan jag och Emma stannade tills typ tre då vi akutköpte mat från mcd och sprang till 100 bussen och chillade till göteborg med go musik, prat och var sin hamburgare. Sjukt hungriga som vi var, stack vi faktiskt hem till mig och gosade ner oss i våra nya kläder och lagade lite mer mat.. Hehe, ojdå som det kan gå! Sen stack jag ner och tränade och nu ligger och i min säng och myser!

På bussen mot Borås


Dagens stora planer

Godmorgon, jag sitter i myskläder och äter frukost just nu. Jag ska inte till skolan idag för jag, Emma och Alicia har en annan sak att gå på och fixa! Så vid 10 ska jag börja dra mig mot kors och möta Emma för att sätta oss på 100 bussen till Borås och möta upp Alicia. Ni får reda på allt senare om jag orkar, vet ju inte riktigt när jag kommer hem och vad som händer då! Hoppas verkligen att vädret blir lika gött idag som det var igår, hihihi mys

I'm a sucker for love

Jag var ju i Stockholm i helgen och ute på stan hela dagen under lördagen, bland annat på Östermalm och där såg jag ett gammalt gift par som var ute och gick. Jag blev så varm om hjärtat, jag lovar att det smälte sönder! Herregud vad söta dom var, dom gick och höll handen och typ var sådär bekvämt tysta som bara kan vara när man verkligen trivs med någon. Dom bodde antagligen på Östermalm och klädde sig som om det fortfarande var år 1960 och dom såg för goa ut asså! Dom har säkert gått på dom gatorna hela sitt liv och jag visste verkligen inte vart jag skulle ta vägen! Blev helt glad och mysig, tänk att dom säker vart med varanda jättelänge och har det hur bra som helst. The best medicine is love! Hihi, tycker verkligen gamla är så söta tillsammans också. Jag kanske inte är jättegalen i att gifta mig, skaffa barn och hela den grejen men när jag ser två gamla människor vill jag bara dö av glädje. Det finns verkligen inget finare än två människor som lyckats hålla samman i så många år!

Sun and love

Hej på er goa människor! Visst har det varit en underbar dag idag och som ni förstår har jag haft fullt upp i detta goa väder. Men ni har la inte ens haft tid att gå in på min blogg idag, ni har la också gosat sönder och haft fullt upp i solen hoppas jag!!
Jag slutade två timmar tidigare idag så tog en promenad från skolan till centralen med en klasskompis och fick ta av mig jackan för att det var så varmt och soligt ute. Jag fullkomligt älskar detta väder! Nu har jag pluggat i en timme ungefär och sitter nu och väntar på mamma, är lite hungrig känner jag. Ska höra med henne om hon har lust att gå ut och äta idag, känner för att njuta av vädret jättemycket idag! Åh, LOVE
Satt uppe vid Skansen Kronan med Emma innan och det var för härligt asså. Goa tider

Mysfaktorn är på hög nivå

Efter en go träning har jag nog gosat ner mig i min säng med te och knäckemacka, mumsigt! Skulle tända några ljus för en stund sen också, så såg jag att tändstickan bröts och helt plötsligt har jag en förjävla varm tändsticka på handryggen, både en del som brinner och en som bara är sjukt jävla varm... Det gjorde ont!!
En mysig fika för ett tag sedan!

Japp

Inte tränat sen i onsdags så känner hur grymt skönt det kommer bli

 


Ny tisha

Köpte bland annat den här tröjan i Stockholm, den är från Urban Outfitters. Köpte en till tröja från Weekday också och en parfym, men den lämnade jag i Stockholm eftersom jag bara hade handbagage med mig när jag flög.


And it goes like this

Hej på er! Hoppas ni haft en bra dag so far, sol och allt. Jag har haft en toppendag och nu sitter jag och pluggar lite inför mitt prov imorgon och lite andra grejer. Kollade nyss in för att se hur mitt engelskatal gick som jag improviserade ihop i fredags, mvg japp! Haha, förstår faktiskt inte då jag bara hade en ppt med lite punkter och typ skapde ett manus runt det medans jag pratade. Det betyder tydligen att jag var väl förberedd.. aja, jag klagar inte! Var ju jättestressad över det, plus att jag hade 100 andra bollar i luften samtidigt så är sjukt nöjd. Av någon anledning har jag lätt att sätta mig själv utanför allt och fastän jag känner mig sjukt stressad fokusera på att presetera mitt bästa istället för att fokusera på hur dåligt allt kan gå.
Jag och min lärare pratade faktiskt om just detta idag, vi har typ samtal varje vecka på min skola. Och idag blev det himla djupt asså.. Han är så söt, så himla snäll, kunde verkligen inte fått en bättre lärare känner jag! Han började säga att han alltid blir så imponerad över hur lugn jag är, typ harmonisk, allt är alltid bra hur stressigt det än är. Så började vi prata om att det snart är dags för studenten och helst plötsligt, hur vi kom inte på det vet jag inte, sitter vi och snackar om hur jag har utvecklats till en "ung vuxen kvinna"... Han såg hur jag förändrats sedan vårt första samtal för nästan ett år sedan, blivit mer säker på mig själv och vad jag kan göra. Så nämnde jag att jag är den person nu som jag ville att jag skulle vara när jag tittade framåt för två år sedan typ. Liksom glad, nöjd, positiv och att jag inte hänger upp mig på saker, jag går liksom inte och deltar (heter det så?) i saker som hänt utan släpper det väldigt fort och går vidare. Det har jag liksom haft jätteproblem med innan, jag går genom saker och hänger upp mig, men nu låter jag det bara passera om det inte passar mig.  Och det är ju verkligen en jättebra egenskap tyckte han, det är ju inte lätt att bli den person som man vill vara. Det händer absolut inte över en natt och det kräver mycket och har ju verkligen inte varit lätt. Men jag har alltid haft en bild av hur jag vill vara och idag när vi pratade så slog det mig att jag är faktiskt där nu. Jag har lätt för att förändra saker och mig själv till det som jag vill att de ska vara. Jag vet när något inte passar, just för att jag vet hur jag vill vara och vad jag vill ha.
Som bilden under säger, om saker går bra - njut av det för det vara inte förevigt. Men om det går dåligt - oroa dig inte för det kommer också att förändras så småning om!

Emma Peterson är i luften

Japp precis så som rubriken lyder! Wifi på planet tackar vi för


Everybody here is having a good time

Hej på er, jag sitter på Arlanda och väntar på mitt flyg till Göteborg. Jag hade verkligen haft en jättebra helg här i Stockholm, jag har fixat det jag kom hit för att göra och har även hunnit med att spendera lite tid med pappa bland annat övningsköra, fikat och lunchat i solen, shoppat och träffat min kompis som bor här uppe. Vi har inte setts på två år ungefär, så det var behövligt kände jag! Vet ni vem jag träffade när jag åt lunch i lördags? Han ishockeyspelaren, typ Börje Salming eller vad han hette.. Det var ju bara att toksmsa alla jag trodde skulle uppskatta det ;) Hehe, träffade någon mer men kommer inte ihåg vad hon heter, aja någon artist i alla fall! Och idag har tiden bara flygit förbi känner jag, gick upp och fixade det där jag skulle, kom hem igen vid halv två och skulle äta lite fort, helt plötsligt var klockan kvart i tre och det var dags att köra till Arlanda liksom.. Hallå, where did my day go?.. Så himla gött väder idag med, lite synd att jag inte kunde vara ute i solen innan det var dags att åka hem.. Men detta är ju inte sista vårdagen, så det finns ingen anledning till att deppa!
Kollade förresten mitt förra inlägg precis, märkte ni att jag var lite stessad eller?  Hur mycket slavfel som helst ju, hehe! Så kan det vaa.. Nu ska jag lägga ner min dator och flyga hem till goa Göteborg, blir nog en lugn kväll tror jag. Lite mys i soffan med film och annat mysigt :) eller kanske inte ska vara för snabb här, fick precis höra att mitt flyg är lite försenat.. Jippi, menmen det är inte inrikes utan förseningar, am i right??
Ni får en liten bild från preics innan jag skulle åka förut :)

Emma Uthberg

Jag gör ett litet tidsinställt inlägg här bara! Vill tipsa er om en blogg, klicka på snyggingen för att komma till världens goaste blogg


Se upp alla stockholmare

Godmorgon, idag ser vädret ut att vara lite sådär, det blir nog inte supervarmt men vårväder är det ju definitivt. Sitter och äter frukost och jobbar med en grej som jag måste bli klar med tills imorgon! Livet leker.. Nej det gör det faktiskt, hehe. Jag överlevde flygningen igår, ingen krasch! Men när vi skulle landa på Arlanda satt jag typ och grät med killen bredvid mig... HAHA, sjukt go! Det gjorde så frukansvärt ont asså!! Sen körde jag hem till pappa och nu idag ska vi ut på övningskörningskrigsstigen igen, så alla stockholmare; SE UPP!! Nej jag kör faktiskt väldigt bra, har liksom vant mig nu, sitter och pratar om typ allt och bara kör lite liksom. Det går bra nu ;)
Men nu måste jag jobba klart om jag ska få en bra dag utan ångest! :D
Kommer inte ha tid att blogga mer i helgen, så vi hörs imorgon på när jag väntar på mitt flyg på Arlanda! Ha en gym lördag och ta det lugnt!

Paper aeroplane

Nu sitter jag här på landvetter och väntar på att dom ska öppna gaten för mitt flyg, åker nämligen till Stockholm över helgen. Jag ska ju dock inte åka med ett papperflygplan som det står i rubriken, flyger med SAS så borde kunna undvika en krash tycker jag ju. Det ska i alla fall bli jätteskönt, imorgon ska jag vara lite med pappa så jag hoppas att vädret är lika bra som det varit idag! Jättemysigt i så fall ju. Har ju lite andra grejer och fixa där nere också och på söndag ska jag fixa en liten grej innan jag åker och tror faktiskt att det kommer lbi hur grymt som helst.. Kan ju inte säga vad, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.. ;)
Jag blev körd till flygplatsen av världens bästa bror också så klart, tror inte han hade något emot det då han kan behålla bilen och brumma runt ett tag.. Hehe, cool! Att åka bil är en sån grym lyx om man tänker hur det är att behöva ta bussen till något ställe som är långt ute i ingenstans.. :) Haha måste berätta, skulle gå genom säkerhetskontrollen innan, så tänker jag först inte på att jag precis köpte en ramlösa. Så frågade dom om jag hade någon flytande vätska med mig, nej självklart inte liksom! Haha, dom onödigt köp då jag fick slänga den.. Men lugnt, köpa ny bara! Och sen för den andra så gick jag genom kontrollen två gånger innan jag förstod att jag kanske ska ta av mig min klocka, döööh!!? Haha, tog först av mig skärpet, så pep det, så tog jag av mig mitt halsband, pep fortfarande, SEN kom jag på det.... Min klocka, einstein här liksom! haha, tjejen bakom mig bara: Japp här tar vi av oss alla världens smycken.. Hon gjorde nämligen likadant, hehhe! Men nu sitter jag här och väntar som sagt på mitt lilla flyg. Tänker på hur charmiga alla unga killar är som jobbar på såna här offentliga ställen, hamnar alltid i konversationer med killar på typ cafeer, biosalonger, flygplatser osv! Hur goa som helst är ni grabbar!



Här får ni en bild vi tog igår, känns passande att ni får en bild från taket nu när jag ska upp i luften. Men nu måste jag nog torka upp vattnet jag spillde över telefonen och mig... Det jag inte kan dricka - häll det över mig för fan! Nu kommer hjälp också, thanks!!

Vilket gossigt väder vi har

Herregud, vi förstår inte min dag idag asså! Jag åkte till skolan så att jag var där lite innan min lektion började, tänkte liksom fixa lite för alla mina redovisningar jag hade idag. Först blev det spanska redovisning, sedan var det dags för engelskatal som jag improviserade ihop på plats. Gött är det då! Därefter direkt på ett svenskaprov och sedan vidare till uppsamlingen för att göra ett försenat spanskaprov. Flrstod ni lyckan som uppstod när jag fick gå från skolan och ut i solen?? Hihi, så kan det vaa!
Längtade ut till detta vädret precis när jag skulle skriva mitt svenskaprov!

Always and forever

Godmorgon! Just nu sitter jag och äter frukost och tittar på det nya avsnittet av One Tree Hill. Helt okej morgon! Nathan och Haley är ju för underbara!

Sleep tight


Chillar lite på taket bara..

jävlar vilken dålig kvalité, blogg.se förstör ju seriöst bilderna

Yesbox


Vänta jag ska bara bry mig

Hejsan! Just nu sitter jag i skolan och väntar på att lina ska bli klar med sin redovisning och sen ha samtal med vår lärare vid två. Sedan kommer vi sticka hem till mig och gosa oss! Jag ska även plugga till mitt svenskaprov imorgon, har även ett engelskatal imorgon men där kör vi lite på improvisation!! ;) kommer nog gå på en liten promenix men en av mina kompisar ikväll också, jättemysigt verkligen!
Igår fick jag en helt random kommentar, där en tjej frågade vad jag tyckte om mobbningen i big brother huset... Ja asså, jag skiter fullständigt i mobbningen i big brother huset! Jag har aldrig och kommer aldrig att titta på såna skitprogram. Jag godkänner inte såna kommentarer eftersom det är så genomskinligt att du bara vill att jag ska kolla på din blogg, kommentera och få det att se ut som om den är populärare än vad den är.. Bloggen hette även något med "of Sweden", japp helt coolt namn alltså! Väldigt unikt och originellt :) tjejen var däremot söt och om hon hade kommenterat något mer intressant eller något som hade med mig och min blogg att göra hade jag absolut kollat in hennes blogg i mellan åt och slängt in några kommentarer tillbaka!
Så var inte rädda för att kommentera, för jag är väldigt generös tillbaka. :) och kom alltid ihåg; det handlar inte om vad du säger, det handlar om hur du säger det!


Ängeln i rummet

Mot skolan och vidare

 


You were born an original - don't die a copy

Gud vilket fint väder det har varit idag, vårjackan åkte till och med fram! Jag älskar verkligen när våren börjar komma och man känner hur det börjar bli varmare. Men nu ringde min kompis precis och insisterade på att få komma upp, ska även träna ikväll så vi hörs nog inte mer! Puss på er

My Pølse brings all the Danes to the yard and they're like, "fo helvede"

Hej på er underbara läsare! Ni är rätt så många nu har jag märkt, jätteroligt att ni tycker mitt liv och det jag skriver om intresserar er så mycket! Idag blev jag överraskad med frukost, croissant och fralla tillsammans med en av bästa personerna i mitt liv stod utanför grinden när jag vaknade! Åh, vad gosigt! Vi hade det jättegott och sen blev det skolan medan jag stannade hemma för att invänta ett viktigt jobbsamtal! Uppgjorde superbra planer och har nu ett litet projekt pågång, två helt olika egentligen för har ett till.. Fick en del oväntade svar och har nu många frågor i huvudet och behöver verkligen fundera på hur jag känner inför detta.. Men är rätt säker på att vi ska kunna få det att fungera, dom var väldigt på så kan nog fixa det så det blir bra för alla! Jag får tyvärr inte nämna något om vad det är men ni får kanske veta soon enough. Detta tog väldigt mycket längre tid än jag trodde så sket i skolan och fikade med min mamma som är ledig.
Har även träffat Emmis och pratade genom sommaren och lovet mm. Vi har nämnligen blivit tvingade av dom vi träffade i Skagen , att komma tillbaka och träffa och vara med dom! Sjukt mysiga som dom var kunde vi verkligen inte tacka nej, började fundera på detta i fredags men nu är det bestämmt! Vi hade det så sjukt bra förra gången vi var där, och nu är vi sjukt taggade på en go liten trip till Danmark. Sjukt nice ;)
Här är lite bilder från Skagen iaf!
Haha undra vafan det finns för tjejer i Danmark egentligen.. Jag och Emma visar hur det ska va fan!
Haha helt inne i en telefon.. ;)

Facebook förbud

Hej på er! Är hos en kompis  och pluggar lite just nu eller aa och märkte en sak. Facebook är så sjukt onödligt egentligen.. Så bestämde mig helt plötsligt för att logga ut från både datorn och telefonen och ge mig själv facebookförbud! Gissa om jag har det bra just nu!!! Hur härligt som helst faktiskt, underbart gött! Det är liksom inte roligt egentligen, man bara går in och tittar runt lite när man har tråkigt eller typ ska plugga och så ser man massa saker och typ får panik.. Kan bli så sjukt deprimerad av facebook samtidigt som man kan bli riktigt glad av det också.. :) Får la se hur länge det håller, men känner iaf att det är skönt just nu :)

Mot skolan osv


Nobody said it was easy. No one ever said it would be this hard.

Hejsan! Idag har verkligen varit en rörig dag, allt har gått så fort så måste stanna upp lite känner jag! Är klockan verkligen redan 17.00?

 

 

 


Domedagen

Papperna är ifyllda och nu återstår bara att boka tiden sen händer det. Jag kommer behöva bestämma en dag, en tid, en timme då jag ska göra det som jag fruktar allra mest. Det känns som om jag bokar in min egen avrättning, hur löjligt och överdrivet det än verkar låta.
Jag ska alltså boka in en tid för att ta den första sprutan mot livmoderhalscancer och jag vill inte alls!! Alltså, jag vet inte vad jag är rädd för egentligen. För det är ju faktiskt bara ett litet stick, om jag ska växa upp lite så känns det ju nästan inte. Eller okej, det gör det visst men det är ju över typ direkt. Mest är det känslan av att jag har en nål i min arm, kan inte ens titta på när någon annan tar en spruta eller typ blodprov. Jag var med när mamma gjorde det för några år sedan, shit det var nog en av de värsta tio minutrarna av mitt liv... Dramatisk jag är, men ärligt. Jag kunde inte titta eller ens vara i närheten av henne, blev typ helt likblek och dom typ läkarna eller vad dom är tvinga i mig en kaka för att jag inte skulle svimma.. Samma sak hände när alla skulle ta den svininfluensa sprutan, som inte jag tog tack och lov. Var bara utanför rummet där dom fick den och kunde verkligen inte stå still och blev helt stirrig..
Men jag ska fan ta mig i kragen och ta den där jävla sprutan! Ursäkta mitt spåk, men måste växa upp när det gäller det är känner jag! Jag ville liksom inte åka utomlands över jul och nyår bara för att jag i så fall skulle behöva vaccinera mig... Jag menar, hallå?? Tackade nej till Zanzibar bara för att jag inte ville ta en liten spruta... Skjut mig! Nej, ska aldrig nämna det här igen, kände bara att jag behövde skriva av mig.. Typ övertala mig själv att det inte är så farligt! Jag ska boka in en tid med mamma, så att det verkligen blir gjort annars kommer jag typ förtränga det och missa min tid eller något...

Japp! - jag pluggar

Oj, vad roligt man kan ha! Ska hålla tal i engelskan på fredag så det blir engelska plugg hela denna veckan.. Dock är det rätt lätt faktiskt, så ska fortsätta jämföra mina böcker!
Hoppas nu har det bättre och inte behöver plugga alls idag!


Used to????

 

 


YES

 

 


Den sanne vännen visar sig i nödens stund.

Emmis, utan dig hade jag nog dött igår!

Glöm inte följa mig på instagram

Sök bara på Emma Peterson! :)

 


It's a blue summer

SCOTCH&SODA

Who knows anything, anyway?

Hej, tror våren gått i ide.. Helt grått ute, känns ju lockande. Jag sitter i alla fall och kollar på lite flygbiljetter till Stockholm, tydligen supersoligt och gött väder där nu. Så känner mig lite sugen på att åka upp, Stockholm är så gossigt på våren. Jag är riktigt shoppingsugen också och vart shoppar man goare än i Stockholm..? Nej, men fick en liten impuls här känner jag! Längtar till sommaren, gud va gött det är där då! Sjukt mysig stad egentligen! Göteborg är ju självklart bäst, men har bott här hela mitt liv.. Sjukt sugen på något annat, är ju dock tvungen att stanna här tills jag gått ut gymnasiet men vem vet, Stockholm efter studenten?? Har faktiskt funderat rätt mycket på det, vet ju inte vad jag vill än men jag vet i alla fall att jag är rätt nöjd med Göteborg... Stockholm är så himla mycket större och verkar erbjuda så mycket mer! Om inte för att plugga, så kanske bara för att ta det lugnt ett tag, jobba lite slappt och gosa i Sveriges huvudstad!!? Sommar sommar sommar, pleaaaase


The thing is, after awhile you just want to be with the one that makes you laugh.


Är himlas sugen på värkläder

Är så sugen på dom här två klänningarna och shortsen. Dock har jag redan ett par gröna shorts, fast en annan grön färg! Åh, är det för tidigt att köpa vårkläder? Allt bra lär ju försvinna när som helst..

Remember all those times I was hoping for something


Don't do anything I wouldn't do

Hej på er, just nu sitter jag och läser i min engelska bok typ. Jätteroligt verkligen, har kommit ungefär fem sidor och den ska vara utläst imorgon då vi ska ha ett seminarium. Dock är den typ bara 26 sidor så det är ju ingen fara att läsa den idag, but still..
Haha, skrattar lite åt mig själv när jag trodde våren och värmen äntligen kommit. Vaknade till ett grått Göteborg idag och tyvärr håller det i sig.. Jag som planerade att ta fram vårjackorna i helgen, får se hur det blir med det där.. Är ju jättesugen på dom, ni anar inte hur mycket jag saknat dom nu under vintern... Och nu hänger dom bara uppe på vinden och väntar på värmen... Jaja, jag får väl vänta ett tag till med att ta ner dom kanske! Är väldigt sugen på såna här goa kläder just nu, ser gött ut!

Såhär såg jag ut denna soliga dag


Lite fler, äldre, hästbilder


Åh, kan jag få en tidsmaskin?


Through the years I have learned some things worth the tellin'

Nu har jag precis satt mig för att plugga, har värmt lite hallon också. Något gott måste man ha om man tvingas plugga massa.. Har verkligen haft en supergo dag idag, missade hela mattelektionen pga min massage så kom tillbaka lagom till historiaprovet. Hade heller ingen spanska så fick extra lång lunch, så gick ut med Lina och Max och prata lite i det sköna vårvädret!
Borde ju ringa vårdcentralen idag också, måste ju boka tid så jag kan ta livmoderhalscancer sprutan.. Fruktar att bara ringa det samtalet, vill liksom inte ha ett datum för jag vet att när jag bokat kommer jag gå och oroa mig hela dagarna.. Usch, vill verkligen inte alls. Men det måste göras, är ju ändå skriven på vårdcentralen precis nedanför mig, borde la vara hyffsat lätt att bara sticka dit liksom. Dock är det typ det jag är räddast för, att jag ska få en tid typ imorgon, så kommer jag inte ha någon tid att förbereda mig.. Typ vänja mig vid tanken, då kommer allt hända så fort och jag kommer väl svimma som vanligt. Ska faktiskt sätta ett alarm med ett jävla meddelande till mig själv att jag måste ringa!!

Just because the trees are bare, doesn't mean they're dead


Vårkänslor

Hej, står på södra och väntar på vagnen. Ska nämligen på massage såhär mitt under dagen, superskönt! Så härligt väder är det ju också, fick ta av mig jacka för den är så varm. Ett tecken på att vi går mot ljusare tider!! ;) hehe, nej men gött är det. Är sugen på glass nu också, första glassen detta året idag kanske??


3 rounds and a sound

Idag är det pluggpluggplugg. Mycket roligt, engelska historia och spanska. Kunde ju haft det goare.. Bara en timmes plugg till! ;)

All the other kids with the pumped up kicks


2012-03-12

Kan vädret vara goare såhär i början av mars? Seriöst, 12 grader är ju inte dåligt! Snart är det ju dags att lägga undan vinterjackorna känner jag.. Dags att köpa en ny vårjacka! Whieee! Nej, men denna soliga dag spenderas faktiskt inne med plugg, känns lite segt men det kommer fler sköna dagar!
Jag har faktiskt tänkt på en sak hela dagen, jag vill åka till Ullared! Har bara varit där en gång för typ tre år sedan eller något och alla kommer alltid hem därifrån med värsta fynden... Funderar på att sticka dit nu till helgen, är i alla fall riktigt sugen på det. Det ända jag köpte när jag var där var liksom ridgrejer, typ hjälp skor byxor mm. Och nu verkar dom fått assnygga tröjor och massa... Buhu, måste dit!
Bara för att det känns som om sommaren är nära, vet att den är långt borta men ändå, får ni tre sommarbilder!

Jana Kramer

Sitter och pluggar samtidigt som jag lyssnar lite på henne här, hon har väl inte direkt många låtar. Men lite mysiga är dom ändå! Inte sånt jag brukar lyssna på, men orkar inte med min spellista just nu..

How good it feels, I'm wrapped up, I'm sealed.


Coulda, woulda, shoulda

Just nu håller jag på att fylla mitt badkar med 700 graders varmt vatten. Jag gillar oftast inte att bada men ibland är det så gott! Lite bubblor, badsalt och tända ljus.. Man gör vad man kan. Nej, helt seriöst så älskar jag mitt liv just nu så ska faktiskt inte klaga! Men ibland är det skönt att vara lite slö och mysa. Oroar mig dock över den här livmoderhalscancersprutan jag ska ta. Jag har, precis som alla andra tjejer, fått ett brev om detta.. Och självklart måste jag ta sprutorna, men är enormt rädd! Det finns inget som jag blir nervösare och räddare av än sprutor. Förbereder liksom mig själv nu, tre sprutor... Shit, kommer gå runt och vara nervös mellan alla dessa.. Roligt!


Life is what happens to you while you're busy making other plans

Hallå! Ligger i soffan och dricker kaffe och tittar på sex and the city, helt okej. Idag är dock en dålig dag, kom till skolan och mitt humör bara dalade.. Satt på lektion och kände att jag typ skulle börja gråta, inte jättemysigt. Så bestämde mig för att sticka hem och välkomna mamma som kom hem en vid ett. Hon har varit i Turkiet sen i fredags och typ festat runt.. Nej, men nu är hon hemma och sen får hon berätta om sin vecka där hon inte varit mamma ;)


Cause your hate is what gave me the strenght


U got a match, well I got the gasoline.

Hej på er! Som ni märker är uppdateringen lite sådär va.. Men så är det just nu, kanske kommer igång snart igen. Tills dess får ni nog bara någon bild då och då, har liksom så mycket i skolan just nu och är mega skoltrött så allt tar dubbelt så lång tid att göra. Har faktiskt aldrig varit såhär trött på skolan, helt sjukt är det. Men dags att ordna det känner jag, mycket lättare då! Så nu ska jag genast plugga matte... hmm
arkivbild från i höstas

Sover i skolan..


Some just want everything


Godmorgon

Sitter och äter frukost, ska väl egentligen skynda mig lite! Men tänkte berätta att jag inte dött av att läsa min bok, men att jag måste fortsätta idag med!! Tråkigt, men så är det.. Sitter och fryser just nu så längtar extra mycket till sommaren, tänkte visa en liten cool bild på två regnbågar från förra sommaren i Stockholm. Erkänn fint ändå?