Dag 24 - En bild som jag alltid skrattar åt

Haha, jag och Emma för ett år sedan! Rolig bild va?

When something's right, then something is worth to die for


iPhone strul

Asså jag fattar inte, min iPhone gör något jättekonstigt med röststyrningen... Typ när jag lyssnar på Spotify så bara kommer röststyrning upp och fuckar allt. Typ gör så att låter hoppar fram flera sekunder i taget och börjar om mitt i låter och allt.. Även utan spotify krånglar det ju, typ röststyrning bara kommer upp och tar över hela iPhonen. Väldigt irriterande måste jag säga.

Dag 23 - Favoritbok

Åh, gud jag kan nog inte välja en favoritbok. Men Min bästa väns dotter är verkligen en jättebra bok! Den handlar om Kamryn som får ett brev av sin bästa vän där det såtr att hon är döende och att hon vill att Kamryn ska adoptera hennes dotter. Så får man följa hennes typ förändringar i livet då, typ att Kamryn är mörkhyad och och dottern lite ljusare och så tror inte folk att Kamryn är tjejens mamma blabla.. Den är verkligen att rekomendera, men den är dock lite sorgsen på ett par ställen.. Men läs den!

Beställde hem Remember me

Hoppas den är bra, vet inte riktigt om jag kommer tycka om den... Men vi får se, den kom i alla fall idag!

I would like to live here

Bilder via Moodboard

2011-12-28

God morgon!
Just nu sitter jag och tittar på Friends, äter pepparkakor och dricker kaffe, gott. Snart ska jag kämpa mig ut i köket och skriva lite på mitt samhällsuppdrag, roligtroligt. Men så är det när man har ett betygsavgörande arbete över lovet. Men vad ska man göra?

Dag 22 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade

Okej, en dålig vana.. Jag brukar skjuta upp saker jag tycker är lite obekväma att ta tag i. Det gör nog alla, men det hade ju varit helt okej att ändra på ;)

Dag 21 - Innehållet i min väska

Det här finns alltid i min väska
Plånbok
Nycklar
Hörlurar
Spegel
Hårborste
Necessär med smink iPhoneladdare USB och lite till
Lip Cure

Dag 20 - En låt som får mig att le

Raise your glass - Pink

Trött som få

Tittat runt i stan och köpt lite smått, nu är jag för trött asså! Helt sjukt vad sömnig jag blev av alla galna rea-människor


Dag 19 - Min dag

Idag har jag bara vilat, tagit ett långt skönt bad och tittat på film. Nu ska jag fixa lite i mitt rum och sen göra pepparkakor!

Don't hate, congratulate

Sofie Fahrman

It's okay not to be okay. Sometimes it's hard to follow your heart


Lucky Star

Godmorgon! Hur är det nu såhär dagen efter julafton? Fick ni det ni önskat er? Hade ni det mysigt med er familj?
Jag hade det i alla fall jättebra och mysigt. Mycket god mat, julklappar och lite spel!
Titta vilken fin gran min moster hade, mycket goa julklappar fanns under där
Åh, så gott, ris a la malta med saftsås
Den här gjorde jag till min moste när jag var typ 9, det står "Eva du e bra" haha
Fick min älskade mulberryplånbok, gått och dragit mig hela hösten för denna goding

Igår va det julafton


I want to grow up

Den här bilden är så motsattsen till mig, jag har alltid velat växa upp. Alltid! Ända sedan jag var liten har jag bara velat bli stor. Jag har aldrig liksom saknat tiden när man var liten, eller typ "åh va allt var lätt när man va liten". Jag är mer för framtiden, tycker det är intressantare än det osm var förr. Jag har tänkt ut saker och drömt mig bort till framtiden, typ ååh ja det vill jag göra, och sånt vill jag ha. När jag egentligen har det just nu om jag bara är mer öppen för det. Liksom åh ja så vill jag också ha det när jag blir stor, och så nu när jag är så stor har jag inget av det, för jag har inte jobbat och levt i nuet för att få det. Ibland har jag till och med velat växa upp så mycket i just en stund att jag har glömt att nuet, jag kan bli så ibland. Tänker för mycket på min framtid och allt jag vill uppnå och göra, att jag glömmer av att leva.. Helt sjukt egentligen, eftersom nu är då jag borde göra alla dessa saker.
Asså denna texten hänger lite ihop med det inlägget om mina ambitioner, då jag hela tiden måste jobba med att leva just för stunden. I och för sig gör jag det ibland, jag tycket om att vara spontan inom vissa områden och bara se vad som händer. Men inom mål och allt kan jag snöa in min lite för mycket på framtiden och glömma alt det jag har för stunden.

Julaftons morgon

Gormorgon och god jul alla barn! - det är väl så man blir på julafton, som ett litet barn........
Har ätit frukost med min mamma och hon tog mig på värsta "resan" down memorielane. Typ om min mormor och morfar med mera. Jätteintressant att höra om sånt tycker jag, blir alltid lika förundrad när jag tänker att min mormor till exempel, har levt den 40-50 - talet, helt otroligt.
Men i alla fall, det kommer nog inte bli så mycket uppdatering, kanske några tidsinställda inlägg. Hoppas de tär okej, det är nog inte så många som sitter vid datan ändå en dag som denna. Så det ska nog funkka, va?
Nu ska jag i alla fall göra vid mig, kl ett ska jag till min moster och fira juuuuul :D
Ha en toppen julafton nu och njut av tiden med er familj - ni har bara en!

Här har ni en liten sak att fundera över så här på julen..

Dag 18 - Mina ambitioner

Mina ambitioner, herregud. Vad ska man skriva liksom? Men jag antar att mina ambitioner är att göra det som får mig att må bra, vad det nu är. Att alltid göra det som jag vill och stå upp för det, att alltid känna efter före och bry mig om mig själv. Kanske att vara lite egoistisk imellanåt, att sätta mig själv före andra. Då menar jag absolut inte på ett elakt sätt, utan mer som jag skrev innan, att bry mig om mig själv. För jag är ju ändå viktigast i mitt eget liv eller hur? Nej, men jag älskar att bry mig om andra och hjälpa folk, så det är också något jag vill uppnå. Att göra något för någon som betyder så himla mycket för den personen.
Men sen vill jag ju såklart även bli framgångsrik och ha pengar blablabla.. Men sånt är inte lika roligt att ta upp.. Hihi
Men inget av det här är ju direkt lätt att uppnå om man säger så. Så detta jobbar jag på varje dag!

20111223

Kan ni fatta att det är julafton imorgon? Det kan verkligen inte jag, shit det känns inte som om det har gått ett år sedan förra julen redan.. det har varit ett sådant roligt år och det har gått sjukligt fort! Men jag har faktiskt inte fått någon julkänsla än, tycker ändå inte att julen fram tills nu har varit så hektisk. Inte så mycket julmusik, julpyssel och annat krams. Mer ta-det-som-det-kommer känsla över hela december. Men nu ligger jag i alla fall här på min säng och ska kicka in på cdon.com för att hitta något att eventuellt köpa för min julklapp från Halebop, 50 krs presentkort, lite sött :)

Kloka ord av Nalle Puh


Me Time Mix by Britney Spears

Fan vilket bra spellista Britney Spears har gjort! Lyssna på denna, ni kommer inte ångra er ;)

Me Time Mix:
#NowPlaying Me Time Mix: on #Spotify
http://open.spotify.com/user/britneyspears/playlist/79lQXeTc81uvvRmiO88Z3w

Klippning och julklappar

Hej på er!
Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, klippte mig i morse på Björn Axén i Åhléns, sen handlade jag det sista inför julen imorgon, fikade med min mamma och mormor. Jättemysigt! Juste, köpte en jättesöt kjol till julafton imorgon och ett par supersnygga byxor från Stefanel!
Men nu har jag precis kommit hem från ett grymt kul pass på gymmet!! SKÖNT
Här får ni två bilder på mig och min underbara mamma!

Dag 17 - Något/någon som förändrat mig

Något som verkligen har förändrat mig är gymnasiet, herregud säger jag bara. Mellen nian och tvåan som jag går i nu har det skett en sådan stor förändring. Inte bara utseendemässigt utan även typ personlighet, åsikter och hur jag ser på saker. Känner ni igen det? För mig känns det som om jag känner mig själv så mycket bättre nu, jag vet liksom vem jag är och vad jag vill. Helt otroligt, på bara 2 år. Det är så härligt!

It's a merry merry christmas

Åh, vet ni hur god min knäck blev egentligen? Riktigt otroligt grymt! Fick bli lite kreativ med form och sånt, menmen
Superlätt att göra också, allt man behöver är:
2dl socker
2dl grädde
2dl ljus sirap
2dl mandel (eller några matskedar ströbröd om du vill)
Sen låter du allt utom madeln koka på hög värme i 10-15 min, eller tills smeten blir 125 grader varm (mät med kokmätare). Sen lägger du i mandeln och häller upp i formar. Vipps så var det klart! :D

Pictures by me


Knäck

Tänkte baka lite knäck, såg ett jättegott recept som verkar hyffsat snabbt och enkelt. Dock har vi inte några muffinsformar att hälla knäcken i, så väntar på att mamma ska ringa och berätta om jag ska hälla det i mandelmusslornas formar... Vet inte om det liksom fastnar och inte går att ta ut sen för som är ju gjorda av stål liksom.. Fast det skulle kanske funka att bara ta lite kallt vatten på botten och knacka ut dom?? Aa, jag vet faktiskt inte.. Vi har inget bakplåtspapper heller så jag kan ju inte låta det stelna där och sen skära rutor. Men jag kommer på något, ska sätta igång nu i alla fall! ;) Snart får ni mysiga knäck bilder då!

Hmm..


Dag 16 - En bild på mina väskor


Från vänster: en liten butik på Mallorca, Mischa Barton, Fossil
Från vänster: Zara, Gina Tricot, Gina Tricot
Från vänster: Bianco, Marc by Marc Jacobs, Longchamp
Från vänster: Mango, Mulberry
Så det var mina väskor ;) Jag ska ha en från Jimmy Choo for HM också, men jag vet faktiskt inte vart den är..

Så sant som det är sagt



Lara croft: Tomb raider

Gött


Bokmys

Nu myser jag med Elsas hemlighet som jag fick i julklapp av min pappa! Skulle egentligen tränat nu men det gör jag imorgon istället.


‎"Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else." Judy Garland


Jag sörjer One Tree Hill

Åh, asså jag kan fortfarande inte fatta att One Tree Hill verkligen är slut. Fick inte ens en förvaning från sista avsnittet i våras.. Tycker det är så tråkigt, serien hade ju faktiskt hållit på i 9 säsonger och 7 år! Och nu tar dom tydligen bort inspelningsplatserna, saknar serien jättemycket. Har ju följt den från 2003 när första avsnittet kom, åh vad det är tomt varje vecka utan ett nytt mysigt avsnitt. Jag tycker inte ens att det var något avslut, det var som om dom bara bestämde sig en dag för att lägga ner allt..
Här river dom River Court och Karen's Café!

Svenska

Sitter och pluggar svenska, medan jag längtar till torsdag

 


Att tänka på


JAG LOVAR...

.. bättre uppdatering när lovet börjar! Har så mycket just nu. PUSS

The wonder that is life



Min favoritlåt - With or without you med U2

See the stone set in your eyes
See the thorn twist in your side.
I wait for you.
Sleight of hand and twist of fate
On a bed of nails she makes me wait
And I wait without you
With or without you
With or without you.
Through the storm, we reach the shore
You gave it all but I want more
And I'm waiting for you
With or without you
With or without you.
I can't live with or without you.
And you give yourself away
And you give yourself away
And you give, and you give
And you give yourself away.
My hands are tied, my body bruised
She´s got me with nothing to win
And nothing left to lose.
And you give yourself away
And you give yourself away
And you give, and you give
And you give yourself away.
With or without you
With or without you
I can't live
With or without you.
With or without you
With or without you
I can't live
With or without you
With or without you.
yeah,
we' ll shine like stars in the summer night
we' ll shine like stars in the winter babe
one heart, one hope, one love
With or without you
With or without you
I can't live
With or without you.

Just nu

Ska ner till stan och köpa lite julklappar, ill talk to u later!


Dag 15 - Något jag ser fram emot

Något jag ser fram emot är det nya året, det kommer bli grymt. Det känner jag på mig :)

Helt rätt

Eller vad säger ni? Klockrent


Plugg plugg och återigen plugg

Pluggat idag från kl 16.00..... Tror jag ska dö, imorgon börjar jag dock tio i tolv, så det blir julshopping på morgonen. Gött att bo i stan asså

Dag 14 - Favorithögtid

Okej, favorithögtid.
Asså jag är inte jättemycket för högtider och traditioner och allt. Men julen är ju mysig, så man kan väl säga att det är min favorithögtid. Man kan sitta med tända jul, dricka glögg och äta julgodis medan man läser eller tittar på tv. Mysigt säger jag bara! Det ska bli så skönt att sitta hemma och mysa under jullovet asså, bara ta det lugnt!

Grattis till en grym tjej

Grattis till Emma som fyller 18 år! Ha en toppen dag, det är du värd! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

Självklart är man ju den som spiller när man har vit tröja

Rubriken säger allt


U gotta love xmas

God morgon alla!
Igår firade vi lite jul här uppe i Stockholm, jättemysigt. Det snöade till och med under dagen! Och nu snöar det faktiskt igen! Hur tur har man inte, om det inte snöar på julafton har det i alla fall snöat på en julafton för mig :) Supergott
Nu sitter jag och äta en chokladtomte, mår ju rätt illa kan jag säga. Sitter även med min nya iPhone 4 och ett snyggt guldigt skal! Gott att jag slipper min 3a som var som en bomb och kunde gå sönder när som helst..... ahhaha, den laddade ju ur i fredags på flyget, så fick låna killens telefon bredvid mig hahaha. Men han var jättesnäll så det gick superbra. Fick även ett par converse som var för små :( och boken elsas hemlighet, iphonehörlurar och skal och iphone då. Och pengar, MYCKET pengar :)

Snö i Stockholm

Vet ni vad, det snöar i Stockholm nu! Hur mysigt är inte det då? Har precis kommit hem från lite gott på stan och så.

Jul i Stockholm

Lite julbilder på Stockholm från weheartit

Jippi

Nu avgångstid: 20.15


Försenat plan

Gus, kaos på Arlanda och mitt plan är försenat, skulle avgått 19.05 men ska nu avgå 19.50. Första gången kg ska flyga själv också. Gott. Fast det som inte dödar en, stärker!


Fredag

God morgon!
Idag är det en kort dag i skolan, 9.15 till 13.00. Efter det blir det hem och plugga ett litet tag och sen packa för att åka till Landvetter och flyga till Stockholm ikväll. Jag ska flyga själv för första gången, läskigt? Nej, det är rätt lätt är, det är ju bara gbg till sthlm! Men det kommer nog inte blir så mycket uppdatering denna helgen, för kommer inte hem till Göteborg igen fören söndag kväll! Men något ska vi väl kunna fixa tror jag!

Look of i måndags


Gossip Girl


Plugghäst

Jag ar spenderat hera eftermiddagen åt att plugga samhäll, matte och geografi. Bara svenska kvar, ORKAR INTE

Kommer ni ihåg Nöt-Créme

Jag äter det nu, brukade altid springa upp och köpa det i affären på min gamla gård när jag var liten!

Christmas spirit

Hej på er!
Idag slutade jag kl 12 för vi har halv studiedag och det är verkligen superskönt. Så efter skolan gick jag, Malin och Julia till 4 gott och köpte lite godis. Det behöver man om man ska plugga hela dagen.. Haha och så hände det massa roliga saker medan vi gick dit, men orkar inte skriva allt, kanske senare! Hahah asså jag skrattar fortfarande!!
Sen köpte jag lite julklappar till min mamma, mormor och pappa. Så nu har jag suttit och ätit lite godis och slagit in alla saker. Lite fint sådär! Men nu ska jag plugga... Rolig dag..

Britney Spears

Britney Spears har varit med typ hela livet, eller i alla fall mitt. Typ när man var liten och lyssnade på Baby one more time och Oops I did it again. Kommer ni ihåg dom? Och Lucky och alla låtar. Det är sjukt hur långe hon varit med.. Rakat av sig allt hår och sen kommit tillbaka igen, och gjort jättebra grejer! Hade verkligen velat se henne live, men det har inte blivit av.. Det är lite tråkigt, för hon är verkligen grym! Tycker ni inte det? Jag hade gärna gått på circus när hon hade tour! Hade varit så jävla coolt, med scenen och låtarna! Men det får bli senare i livet :)

Dag 13 - Mitt favoritprogram

Gud, jag tittar på så mycket serier.. Men den bästa, den som alltid får mig att må bättre är Friends. Jag har tittar på dom avsnitten hur många gånger som helst och kan typ allt och vad alla avsnitt handlar om. Åh, så underbar serie asså!

Sovmorgon!

Åh, vad härligt! Vet ni vad jag fick reda på nyss? Att naturlektionen idag är frivillig, så jag börjar 11 och slutar 12 idag, super skönt. Halv studiedag liksom :) Så idag ska jag köpa lite julklappar, har typ ingen tid för det annars.. Får se om jag hittar något gött! Eller aa det måste jag ju ;)

Nighty night

Jag går och lägger mig alldeles för sent på vardagarna. Idag är jag jättetrött och ligger redan i sängen för att sova ikapp! Skönt! Imorgon blir det sovmorgon, börjar 10.15 och känner inte alls för att åka in tidigare.. Också skönt!
Sov gott alla!


Maybe we reached the mountain peak and there's no more left to climb

Hur hr i det där ute under den sista veckan innan jullov?? Eller slutar ni denna veckan kanske? Det gör i alla fall inte jag, slutar nästa torsdag, superskönt. Fast inte om man jämför med andra som slutar imorgon... Menmen, what to do?
Jag sitter i alla fall och jobbar på mitt samhällsuppdrag, känns som om vi alltid har massa uppdrag.. Tråkigt, jag bloggar ju typ bara om det också, lovar roligare saker på lovet asså... Känner att bloggen har fått lida och blivit lite enformig.. Typ prat om plugg eller bilder.. Men så kan det ara när man inte har någon fritid för att skolan är för jobbig...
Har i alla fall hittat ett par snygga skor, får se om jag känner för att köpa dom. Dom kostar bara 99 kr från Nelly..! Vill ni också ha skor för det priset så skriv en kommentar, och glöm inte mailadress bara ;) Eller andra billiga saker från andra goa sidor!!

Dag 12 - En bild på mig själv för ett år sen


Försov mig

Ska åka till skolan snart, försov mig. Så ska ta vagnen som går tjugo i :)


Åh, det här gör att man blir så glad


So true


Dag 11 - Någonting jag vill ha mer än något annat just nu

Något jag vill ha mer än något annat just nu är jullov! Jag behöver en paus, bara ta det lugnt utan deadlines och skola. Jag vill sitta framför tvn och dricka glögg och äta pepparkakor, lussekatter, julskinka och mandelmusslor! Åh, bara 1 vecka och två dagar kvar!!!!!
Vinter 2010

Höstpepp


Febbs

Tipsar om en ganska stor mysig blogg! Klicka på bilden


Tillbakablickar


weheartit


Dag 10 - Något som är viktigt för mig

Asså det är ju mycket som är viktigt och sånt, men en sak är att jag alltid gör så gott jag kan. Det är något jag alltid strävar efter, att göra mitt bästa. Jag behöver inte vara bäst eller bättre än grannen, men jag vill alltid gör mitt bästa. Och det gör jag alltid, det blir inte alltid bäst men det är alltid det bästa jag kan.

Number one

Jag har tänkt på en sak, förr lyssnade jag alltid på massa olika artister och band, typ olika musikstilar samtidigt. Nu lyssnar jag bara på en artist ett tag för att sedan byta, detta började denna hösten. Det är lite roligt, för jag har alltid varit sån att jag ska variera och en artist gör aldrig ett helt album som är bra. Men nu är det mer så att om någon gör ett nytt album med bra låtar gör jag en spellista av dom och lyssnar på bara det ett tag. Som nu är det bara Beyonce, innan var det Rihanna, Adele, Laleh, Hurts och först Sex and the City låtarna.... Det är liksom bara en artist som gäller just nu ;)

Film och glass

Har tittat på pan am på tv och nu ska jag titta på legosoldaten och äta god glass! Tycker inte om glass så mycket men denna är underbart god! Någon Höganäs med choklad, karamell och nötter :) gött


Dag 9 - Mitt favorit smycke

Det här är mitt absoluta favoritsmycke, det är från Dyrberg/Kern och jag fick det av min bror när jag fyllde 17 i augusti!

Dag 8 - Det här hade jag på mig idag

Herregud, svårt att lägga upp en varje dag eller? Haha, aja ni får två idag..
Den här klänningen hade jag i alla fall på mig igår när jag firade min mamma och asså förlåt för att dåliga bilder med min iphone, inte direkt bra kvalitet på något sätt

Pluggsöndag


Filosofilektioner behöver inte vara tråkiga

Söt bild på Malin, mig och Julia från Linas blogg

Mammas 50-års dag

Igår fyllde min mamma 50 år och det grymma är att hon kunde inte vart lyckligare. Hennes första 50 år var jättebra och nu ska de nästa 50 åren bli ännu lite bättre! Så igår gjorde jag mat och efterrätt till henne och min moster, hon fick även en liten present av mig. Hon var så nöjd med att inte behöva laga mat eller ens tänka på det. Så hon och min moste kom bara hem efter en hel dag på spa med sin vännina och satte sig vid bordet och en halv timme senare åt vi min supergoda lax i ugnen, som Kajsa gav mig hennes recept till! Det belv verkligen hur gott som helst!! Jag hade också gjort en rulltårta som vi åt medan vi tittade på Criminal Minds. Tror mamma var väldigt nöjd.
Hon fick en "50 and fabulous" tröja av min moster och hennes vännina
Fina knyten med lax
Såhär blev det, med lite champang
Så igår var det lite firande och idag blir det mer firande med lite mer släkt :)

Dag 7 - Mina drömmar

Detta inlägget skule ju upp igår, men jag har lite annat för mig så ni kommer få två stycken idag :)

Ja, jag har tänkt mycket på mina drömmar. Det är så mycket, jag drömmer om att..
..leva ett bra liv där människorna runt om mig är lyckliga och kärleksfulla.
..leva ett liv där jag inte behöver oroa mig för pengar.
..leva ett liv där jag själv är lycklig och mår bra.
..skriva någon form av bok som folk kan relatera till.
..hjälpa andra.
..lyckas.
..någon gång i livet kunna ge tillbaka till alla dom människor som betyder något för mig.
..starta ett företag.

Har slutat

Hej på er, gud vad dåligt jag är på att blogga..
Nu sitter jag i alla fall kvar i skolan och jobbar samhälle. Ska skriva lite saker till mitt uppdrag, men stannar egentligen för att plugga natur lite. Vi är några i klassen som ska gå igen allt inför provet på tisdag, och det är faktiskt svårt. Men det går väl bra det med :)
Nu ska jag forstätta skiva om Kroatien och Norge, spännande va? ;)
Tänkt på en ska, erkänn detta stämmer? Man typ står och filosoferar länge i duschen och sen typ tvättar håret asfort...?

Beyonce Knowles - 4


En välförtjänt lugn kväll

Nu har jag pluggat klart och även färgat håret igen ;) Färgade det ju rött augusti och sen har färgen bleknat mer och mer, men nu är den tillbaka. Eller aa, det är en ny färg och inga ljusröda slingor ovanpå och jag har inte fönat håret heller så vet inte hur det ser ut. Men det ser nog bra ut :) Nu ska jag slappa med tv och goa serier!!!
Gud va kvaliten på bilderna här förstörs....

Dag 6 - Mina styrkor

  • Jag är väldigt tolerant och lugn och kan ta en massa innan det blir jobbigt. Jag blir inte arg eller irriterad överdrivet lätt eller så. Jag kan liksom stå och vänta på en buss eller vagn hur länge som helst utan att tycka att det är för jobbigt eller blir jättearg.
  • Jag gör alltid så gott jag kan i alla situationer.
  • Jag har inte svårt med förändring, jag tycker om när saker och ting förändras och man hittar något nytt.
  • Jag ser allt från den ljusa sidan, haha då menar jag inte döden utan positivt. Om jag tycker allt är jättejobbigt brukar jag tänka att snart är allt bra igen, jag behöver bara känna den här känslan ett tag och sedan löser det sig.
  • Jag är väldigt självständig, på många olika sätt.
  • När jag ser något som är svårt eller jobbigt har jag en tendens att kasta mig in i det, trassla till det ännumer och sedan lösa allt helt perfekt. Eller aa, det brukar bli bra nästan alla gånger..

På allvar

Nu ska jag sätta mig ner och skriva mitt samhällsuppdrag! I'll talk to you in an hour!


Olivia Palermo

Amela som bor i USA och bloggar om livet där har träffat Olivia Palermo, hur coolt? Gud vad jag gillar henne, speciellt hennes klädstil! Här hittar ni inlägget

I skolan

Hej på er!
Jag är i skolan och har varit i ungefär en och en halv timme, jag har jobbat med min geografiuppgift lite. Det har faktiskt gått bra och jag är klar med ett av två områden ;) Gött, men har naturlektion om fem minuter så får fortsätta jobba tills lunch..  Vi hörs snart eller när jag kommer hem i eftermiddag!

Dag 5 - Tre snygga killar enligt mig

Chace Crawford
Ed Westwick
Johnny Depp

Nu

Mat och Gossip Girl. Äntligen!

We sit where we can

Idag på lunchen gick jag med Malin och Julia till Fokus och köpte lunch. Eller aa, lunch och lunch, vi köpte ciabatta med oliver i, vitlöks philadelphia och donuts och kladdkaka ;) Go lunch asså! Sedan satte vi oss i trapphuset och går våran lilla mat, jättegott och mysigt :) Malin åt dounats för första gången också, stort!!

Egoboost

Jag fick låna Blondinbellas bok Egoboost av Julia idag, så himla snällt. Jag ska i alla fall läsa den, har varit lite nyfiken på vad hon skrivit och sånt. Så det ska bli kul! Har läst några sidor och allt stämmer in så bra, helt sjukt! Alla tycker ju den är så bra och att den ska bli typ en klassiken och sånt, så har rätt höga förväntningar! Tycker alla borde i alla fall kolla in den!

Dag 4 - En gammal bild på mig själv

Det blir ingen bild från när jag var liten, för det har jag inte såhär just nu. Men ni får en som togs i augusti 2009. Hoppas det blir bra :) Den är tagen direkt från facebook också, så den är liten men sak samma!

Matte B

Just nu håller vi på med detta i matten, haha lite roligt att hitta en sån här bild då ;)

Hemma bäst

Sitter på mammas jobb och väntar på henne, vi ska nämligen köpa hårfärg till mig. Mamma hade gått dit igår och köpt, så sa hon i butiken att dom aldrig hade haft ett sånt märke som jag färgade håret med innan. Man bara nehe.. Haha, det var tydligen samma person också, får kolla och se sen :) sen ska jag skriva lite på mitt filosofi uppdrag. Roligt va?


Tisdag morgon

God morgon alla goa läsare!
Nu sitter jag på naturkunskapen och ska jobba lite med några frågor till provet nästa vecka.. Det går väl helt okej, har lite frågor kvar.. Men det löser sig väl. Nej, nu måste jag jobba ;) Hörs senare!
Ni får en bild åp mig och Emma från förra sommaren i Danmark :)

5:e december

Idag när jag slutade stack jag och mötte upp Emma för lite shopping. Eller kan man kalla det shopping om det inte är till en själv? DEt kan man nog inte.. I alla fall, jag letade efter en present till min mamma och Emma letade julklappar och lösögonfransar. Dock hade ingen av oss någon vidare tur och kom därmed hem tomhänta..... blä :( Sen gjorde Emma sönder ett nagellack i en affär och fick över hela sig när flaskan krossades i golvet, så vi gick hem till mig och hon fick låna ett par mjukisbyxor! Haha, så typiskt. Riktigt kul var det, typ smög ut ur affären.. Vi satt och pratade lite och sånt som man gör om man inte träffas så ofta. Det var i alla fall mysigt.
Ni får en liten bild från en annan dag, tog nämligen inga idag

Dag 3 - Min önskelista

Det här är min julklappsönskelista för julen 2011
  1. Apple iPhone hörlurar
  2. En ny iphone
  3. Stora halsband i guld
  4. Babyliss vågtång
  5. iPhone fodral
  6. Elsas hemlighet
  7. Vardagsring i guld
  8. Pengar
  9. Röda jeans

Söndag kväll

Sitter här och tittar på något dåligt på tv, att det aldrig kan gå något bra asså... Idag har faktiskt varit en liten pluggdag, natur, gografi och lite filosofi. Har även tränat skivstång intervall, gud va jobbigt! Kan kanppt gå, med tränignsvärken från i torsdags och fredags går jag som en gammal gumma typ.. :( Men det är bra, då blir man starkare
wildfox

Dag 2 - Det här får mig att gråta

Okej, nu ska jag berätta vad som får mig att gråta;
  1. Barn som lider, fysiskt eller psykiskt. Jag tycker det är så fruktansvärt hemskt, barn ska aldrig behöva lida på något sätt! Inget barn ska behöva uppleva någon form av smärta alls. Ens barndom ska vara en lycklig och mysig tid, inte en tid för svår för att titta tillbaka över.
  2. När jag ser barn i fattiga länder på tv som när dom bli filmade hoppar runt, leker och dansar med ett stort leende på läpparna. Det är som om ingenting är fel eller orättvist utan dom är bara så himla lyckliga och glada och lever bara för stunden! Jag blir så glad att jag börjar gråta.
  3. När Johns pappa dör i filmen Dear John. När dom är på sjukhuset och John håller på att läsa sitt brev för sin pappa, så kan jag verkligen inte hålla tårarna tillbaka. Det är så himla fint och sorgligt!
  4. När någon jag verkligen bryr mig om mår jättedåligt och man pratar om det, då sätter jag min verkligen inte i deras smärta och börjar gråta hur mycket som helst. När någon mår dåligt och jag inte kan göra någonting för dom.

Stronger than that

Fan vad modigt att dela detta med hela världen!!

Norrsken och varma källor

I geografin ska vi skriva om två länder vi vill besöka och deras vegetation och klimat. Ett av länderna jag har valt är Island, så nu sitter jag och tittar på bilder på deras norrsken. Fy vad fin det är asså! Jag hade verkligen velat åka till Island uder vinterhalvåret då man kan bara i varma källor, åka skriskor och titta på norrskenet! Tänk var mysigt att fira jul i ett riktigt snölandskap :D

Pan Am

Igår läste jag i tidningen att dom skulle sluta producera Pan Am, vilket inte var så jätteroligt att höra. Dock är detta fel, sån tur är, och det är planerat att göra 14 avsnitt till innan säsong 1 är slut! Gissa om jag blev lättad eller? Den är ju så himla bra, dom bara tittarsiffrorna har sjunkigt lalala.. Haha, nope!!! :D

Nytt i garderoben

Jag har ju glömt att visa vad jag köpte förra lördagen, så här kommer det!
Tre jättesnygga nagellack från Isadora
Väska från Mischa Barton

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig

1. Jag är väldigt ordningssam och organiserad, med allt.
2. Jag älskar jackor, vill köpa en ny varenda dag känns det som.
3. Skvaller av någon sort har aldrig intreserat mig.
4. Jag är väldigt osäker när jag träffar nya människor
5. Jag har väldigt lätt för att sova, men bara på kvällen. Då lägger jag huvudet på kudden, somnar direkt och sover hela natten.
6. Jag har lätt för att komma ihåg namn och ansikten.
7. Jag är "rädd" för sprutor, är nervös flera veckor innan och kan inte ens titta på sånt på tv.
8. Jag tycker bara bloggar är intressanta om jag känner bloggaren.
9. Jag är jättedålig på alla sporter som innefattar en boll
10. Jag tycker småkryp är obehagliga, man vet aldrig vart dom tar vägen.

Shake up the happiness


Dag för dag

En dag för dag lista är rätt vanligt om man bloggar, jag blev lite sugen på att göra en sån faktiskt. Så här kommer den, ska försöka lägga upp varje dag!

 

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig
Dag 2 - Det här får mig att gråta
Dag 3 - Min önskelista
Dag 4 - Det här hade jag på mig idag
Dag 5 - Tre snygga killar enligt mig
Dag 6 - Mina styrkor
Dag 7 - En gammal bild på mig själv
Dag 8 - Mina drömmar
Dag 9 - Bild på mig och min bästa vän
Dag 10 - Något som är viktigt för mig
Dag 11 - Någonting jag vill ha mer än något annat just nu
Dag 12 - En bild på mig själv för ett år sen
Dag 13 - Mitt favoritprogram
Dag 14 - Favorithögtid
Dag 15 - Något jag ser fram emot
Dag 16 - En bild på det jag köpte senast
Dag 17 - Något/någon som förändrat mig
Dag 18 - Mina ambitioner
Dag 19 - Min dag
Dag 20 - En låt som får mig att le
Dag 21 - Innehållet i min väska
Dag 22 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade
Dag 23 - Favorit bok
Dag 24 - En bild som jag alltid skrattar åt
Dag 25 - Detta skulle jag vilja göra innan jag dör
Dag 26 - Bloggar jag följer
Dag 27 - Mitt rum
Dag 28 - Favoritplagget ur garderoben
Dag 29 - Det här älskar jag att göra
Dag 30 - Favorit motto
Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig
Dag 2 - Det här får mig att gråta
Dag 3 - Min önskelista
Dag 4 - En gammal bild på mig själv
Dag 5 - Tre snygga killar enligt mig
Dag 6 - Mina styrkor
Dag 7 - Mina drömmar
Dag 8 - Det här hade jag på mig idag
Dag 9 - Mitt favorit smycke
Dag 10 - Något som är viktigt för mig
Dag 11 - Någonting jag vill ha mer än något annat just nu
Dag 12 - En bild på mig själv för ett år sen
Dag 13 - Mitt favoritprogram
Dag 14 - Favorithögtid
Dag 15 - Något jag ser fram emot
Dag 16 - En bild på mina väskor
Dag 17 - Något/någon som förändrat mig
Dag 18 - Mina ambitioner
Dag 19 - Min dag
Dag 20 - En låt som får mig att le
Dag 21 - Innehållet i min väska
Dag 22 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade
Dag 23 - Favorit bok
Dag 24 - En bild som jag alltid skrattar åt
Dag 25 - Detta skulle jag vilja göra innan jag dör
Dag 26 - Bloggar jag följer
Dag 27 - Mitt rum
Dag 28 - Favoritplagget ur garderoben
Dag 29 - Det här älskar jag att göra
Dag 30 - Favorit motto

Regniga Göteborg

God morgon alla!
Idag är det ju lite regnigt ute, haha. Det bara öser ner och har gjort i typ två timmar, hur då liksom? Men jag tycker det är mysigt när det regnar, speciellt när man sitter inne och myser under tiden. Fast det är rätt gött när det spöregnar och man går ute, så himla underbart, speciellt på sommaren!
Idag kommer i alla fall min pappa till Göteborg och hälsar på, så jag ska träffa honom. Typ fika och äta, lite sånt. Lär nog inte bli så mycket mer då inomhus är det enda alternativet en dag som denna.
weheartit

Like the meaner you treat me the more eager I am


Emma Sofie Peterson

Det är ascoolt, om man söker på Emma Sofie Peterson på google kommer allt från min blogg upp. Lite roligt ändå, både inlägg och bilder liksom ;)

Hur snyggt?

Detta är ju mer till våren/sommaren. Men såg bilder på weheartit och kunde inte låta bli att dela med mig, så grymt snygg. Kjolen var ju underbar

Fredag, at last

Nu är det fredag igen, visst går det underbart fort? Det känns som om dom ända dagarna i veckan är måndag och fredag typ. Det är alltid någon av dom dagarna när man tittar upp typ. Så snart blir det jul och julafton för att sedan bli 2012, gud.
Andra december är det nu i alla fall, min mamma fyller år om en vecka så jag ska se till att köpa en fin present till henne nu i helgen. Kommer verkligen inte ha tid i veckan känner jag.. Det är ju en jul månad nu, men jag brukar faktiskt inte få julkänslan fören det är julafton typ. Åh, jag hoppas att det snöar då! För innan julafton behöver det faktiskt inte göra det, det blir bara så himla jobbigt, den ligger ju kvar tills typ mars så.. Men just på julafton får det gärna snöa, lite sådär pudrigt och juligt :D
weheartit

I hate my teenage daughter

Har ni sett denna serien? Den är ny så det har bara kommit ut ett avsnitt än så länge, men det är lite kul faktiskt. DEt handar om typ mammor som var töntar när dom gick i high school och döttrar nu då, är dom elaka i skolan. Så typ handlar det om det och sånt, lite underhållande.

Elsas värld

Hur bra tycker ni tv-serien Elsas värld är? Om jag ska vara helt ärlig tycker jag den är hur dålig som helst.
  1. Min bild av Elsa och alla andra från Sofi Fahrmans böcker är helt annorlunda, både utseendemässigt och personlighet
  2. Avsnitten är korta och innehåller inte något intressant över huvudtaget, det hinner ju knappt börja innan det är slut
  3. Elsas vän i Stockholm heter Maria och inte Johan.....
Nej, asså jag tycker faktiskt serien förstör böckernas handling. Men vad tycker ni? Brukar ni kolla på Elsas värd? Har ni läst böckerna?

Dare to be different

Åh, Cassies frisyr är ju bara så himlas snygg på henne. Visst var hennes hår fint och sånt innan, men när hon gjorde detta blev det ju to die for. Visst var det ju en riskt att bara raka av allt hår på ena sidan. Men gud så grymt bra det blev! Detta var ju dock några år sedan, haha, men tänker på det ibland, så grymt modigt! Många har ju gjort detta sen Cassie gjorde det, men tycker hennes är det snyggaste!!!
Jag skulle verkligen aldrig våga göra något sånt. Eller aa, det beror ju delvis på att mitt hår inte växer ju jättefort häller, så om jag skulle göra detta nu skulle det nog vara utväxt år 2067 eller något... Och det känns lite tråkigt.
Men var tycker ni? Var det det dummaste hon kunde gjort eller var det så jävla snygg??

Åh nej, min nagel bröts!

Detta är ju rätt vanligt att tjejer utbrister lite då och då, vi har ju oftast långa och målade naglar, vilket gör att vi blir rätt besvikna när någon bryts eller förstörs på något annat sätt. Detta är ju ett typiskt I-lands problem, men varför ser så många det här som en töntigt problem? Eller som ett problem som är så oviktigt? Visst, i Afrika svälter barn och vi gnäller över en liten nagel..
Men egentligen, vad ska vi annars beklaga oss över? Vi har inte sådana problem som U-länder? Vi har mat på bordet, får gå i skolan gratis och har goa vänner. Om vi ska klaga över något av dessa saker anses det lika töntigt som en btyten nagel, typ åh, jag har så mycket i skolan eller gud vad tidigt jag börjar idag.
Vi bor i ett I-land med riktigt bra förhållanden till allt, inga av våra problem är att jämföra med de problem dom har i Afrika. Men något måste vi ju klaga på, något måste vi ju prata om. Vi skapar våra egna problem, vi vet hur oviktiga dom är i en allvarlig situation, vi väljer ju inte att skicka pengar till Rädda Nageln istället för Rädda Barnen. Men vi har olika problem i olika länder, med olika förhållanden.
Så istället för att sucka när någon blir besvken över en bruten nagel, tänk på hur bra vi har det när vårt största problem är en bruten nagel. Istället för att svara något spydigt som men skärp dig, tänk på barnen i afrika när någon klagar över skolan, tänk på hur bra vi har det när vårt största problem är för mycket plugg. Var nöjd och tacksam för att våra problem inte inte handlar om krig och andra riktigt komplicerade saker.
Vad jag menar är att njut av att det sitter en tjej bredvid er som gnäller över sin nagel istället för sin tomma mage..
weheartit

Maddi Jane

Så himla grym tjej!! Asså lyssna på henne, ni kommer inte ångra er!
Maddi Jane – Price Tag (Live)
Maddi Jane – Impossible (Acoustic)