Läser fortfarande i min bok

Så ni får två bilder här på mig, ser ju himla glad ut så de kanske kan liva upp det här!


Läser i min svenskabok just nu


Jag dör av skratt


And if this is what we've got, then what we've got is gold.


gäst bloggning

Hejsan !!
Tänkte att det skulle vara kul att gästblogga lite igen, har gjort ett inlägg någon gång tidigare på emmas blogg men det var ett tag sedan. Idag har vi studiedag, samma som igår, det är så otroligt skönt att bara slappa och inte behöva gå upp så tidigt till skolan.. :D hoppas det blir mer sånna dagar denna terminen.
Idag så har jag och emma typ bara slappat, kom till henne vid halv 2 då vi åt en mysig frukost tsm, sen var det meningen att vi skulle plugga men dethar inte blivit så mkt av det ... heheh hoppas inte våran kära lärare ser detta.. heheh då blir han kanske inte jätteglad.
Ni får gärna checka in på min blogg  llinajohanssons.blogg.se dock har jag bloggpaus nu men kolla gärna bloggen ändå om ni har lust !
Denna bilden togs i söndags, gud vad små vi ser ut ...
Ha en fortsatt bra dag så hörs vi av, pusss !

Things just don't grow if you don't bless them with your patience


Sanning


Långhelg

Godmorgon alla! Har det så himla bra just nu asså, har nänligen haft studiedag både igår och idag! Riktigt go helg har det varit med, så nu laddar vi lite plugg men mest goos på sista helgdagen faktiskt! Fyra dagar helg har varit superskönt, har liksom längre helg än skolvecka nu. Njuuuuter verkligen kan jag ju säga!
Har pysslat supermycket nu med känner jag, en till sak förutom plankan eller vad man säger, men den får ni se när jag satt upp den. Har även satt upp lite mer bilder inne på min ena garderobsdörr, lite gött med sånt tycker jag :)
I söndags var ju hilmen lite cool

Emma fixar

Hehehe, lite sådär pysslig som jag kan vara ibland (inte särskillt ofta), var jag i alla fall igår. Har haft en planka hemma i ett halvår nu, som jag tänkt fixa till men det har ju liksom inte blivit av.. Men igår efter värsta storstädningen kände jag mig riktigt pysslig. Så satte mig och skrev "don't worry, be happy" på min lilla vita planka. Använde grön färg och ska nu sätta upp den ovanför mig spegel i mitt rum. Tror det kommer bli riktigt grymt!
Vet att man kan köpa såna här grejer med texter och allt, men sjukt opersonligt ändå. Nu har jag en unik personlig sak på min vägg istället ;) Hihi roliga mig
Såhär blev den i alla fall!

It’s like a gun goes off, deep inside of me.


Smile


Vårväder

Godmorgon! Idag är det värsta vårvädret ute, sol och allt! Kännes jätteskönt att det inte snöar eller regnar, härligthärligt. Tänk om det inte kommer någon mer vinter nu.. Åh, hoppashoppas!
Vill ha sånt här gott väder igen

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile

 

 


älskaälskaälska

ÅH, tittar på vekcans one tree hill avsnitt och äntligen har lukas komit tillbaka! I LOVE HIM åh vad bra det är!!
Fast fan va gammal han ser ut nu.....

What use to be

Åh, innan jag flyttade till det rummet som nu är mitt bodde jag här.. I denna lilla hörnan, heheh! Lite mysig var den faktiskt, dock saknar jag inte alls den lilla sängen.. Men mysig hörna var det

Haha wtf


There's a light now. Coming down my mountain side.

Idag är en rätt så bra dag, fått tillbaka både naturprovet om evolution och engelska artikeln vi skrev innan lovet. MVG på engelskan och VG/MVG på naturprovet och det trodde jag verkligen inte! Hade liksom bara gått in och skrivit lite som jag trodde stämde och kände hur jag bara babblade på typ.. Men det var tydligen rätt så toppen liksom!! Och svenskaprovet innan jullovet om typ språkhistoria tror jag, gick också väldigt braa! Så det fixar sig här asså ;)
Nej, men idag slutade jag ju kl 12, vilket var rätt gött sådär. Så nu ska jag jobba men psykologin som ska vara inne idag! My everest typ! Längtar asmycket till ikväll iaf när jag ska gå ner och träna, ska bli så underbart! Tränade ju inte igår, eller aa gick typ på en promenad men inte mer.. Så idag kör vi igen! Wounderful!
Så det blir inget sånt här idag iaf ;)
Haha det här var typ för nästan exakt ett år sedan, precis när vi flyttat hit i februari, var faktiskt tredje natten i den här lägenheten om man ska vara petig ;)

Du följer med mig


I see it too

Godmorgon alla! Sitter och äter lite frukost just nu, haha gott! Ska snart gå iväg till skolan, eller aa snart och snart, typ 40 minuter men... Idag slutar jag i alla fall tolv, jätteskönt. Dock kanske jag stannar och går på matte ws, men känns nästan som det är mer värt att sticka hem och skriva på mitt psykologiarbete ;) aja, vi får se, kanske gör något helt annat! Vem vet..
Ni får en bild i från i sommras, hade inte bangat vara där igen!


Älskar min mamma mest


Just because she's pretty doesn't mean you're ugly

Glöm aldrig att ni är perfekta precis så som ni är! Det kommer alltid finnas människor som klarar av saker och ting precis som ni, men det betyder inte att ni är sämre på något sätt! Nästa gång du kritiserar dig själv, tänk på att du är unik och perfekt precis så som du är.
- Var dig själv, alla andra är redan upptagna!

Blind Pilot

Jag har fastnat lite sådär gött som jag brukar göra.. Nej, försöker variera mig men hur det går är en annan sak!



Oh man, it's ladders to the sky building up a high-rise

Hej på er! Just nu sitter jag och försöker orka börja med psykologiarbetet som ska in imorgon. Måste verkligen fokusera på det känner jag! Ska nog stänga ute omvärlden några timmar och skriva detta som jag egentligen borde gjort igår! Haha, sjukt kul idag i skolan, Hadith tappade Linas iphone rakt i tallriken med fil! Waaa, hehehehehe tur att den klarade sig asså! :D
En liten bild på mig och lina från någon av de första skoldagarna 2012!

Åh

Nu har jag tränat och känner verkligen hur sugen jag är på en semla! Så det blir det nu, eller aa först en knäckemacka. Måste också läsa i min bok till svenskan.. Men lite nu och lite sen!


Psykologi

Just nu sitter jag och gör min psykologiuppgift! Det går väl helt okej, faktiskt inte så svårt som jag trodde det skulle vara. Men det är ändå nytt, så jag bara typ skriver lite som jag tror och hoppas verkligen att det blir rätt. Sen om ett tag ska jag träna med, så gött! Sen när jag kommer hem ska jag titta på House och äta en semla för idag är det ju den dagen ;) hihi, ändå gott!


Åh hösten 2009


Saknar converse


Så otroligt trött

Åh, asså kommer nog dö snart, är verkligen så trött man kan bli. Idag började ju i alla fall skolan igen, segt. Menmen, kände verkligen att jag behövde plugga också, speciellt psykologi som vi har en inlämning tills på torsdag i. Men så blev det verkligen inte efter skolan idag, åkte hem till lina och gjorde lite pannkakor istället. Kände faktiskt mycket goare än att börja skriva på en tråkig psykologiuppgift. Smart move där, får plugga som en galning med den imorgon! Usch va hemskt! Nej, nu ska jag gosa ner mig framför tvn känner jag!
för att det inte ska vara ett sånt tråkigt inlägg får ni en liten bild med., hihi

Godmorgon


Wow

Haha, hittade min gamla blogg.. Tycker det är lite kul att bläddra igenom alla inlägg! Liten tjej :) Tror jag kände hur mycket jag behövde plugga till alla historia prov och slutade blogga! Men det gick ändå bra för den bloggen, fick alltid massa goa kommentarer av läsare och så ju!! AHhaa kommer ihåg i typ augusti när jag träffade Andreas Wijk också, tror det ska finnas en bild.. Om jag inte minns fel! Åh vad stolt jag va när jag fick ladda upp den bilden, hihihihiih ;) Finns även ett sjukt långt inlägg om mina extensions haha! Har även skrivit om hur jag ska fylla 16! HAha så roligt! Klicka på någon av bilderna för att komma till min gamla goa blogg!



I say, oh, got this feeling that you can't fight


You only do it once

Tänkte att jag skulle visa två tröjor som jag köpte igår! Kom också på att jag inte visat er min nya klocka, köpte den i förra veckan och har ännu inte visat er, dåligt av mig! Hoppas ni inte har något emot dåliga bilder ;)
Den vita är verkligen slapp, hur mjuk och go som helst, kände att jag behövde en vit vanlig tshirt bara. Och den andra är lite chill, tror den är lite sliten sådär också, så den blir bra slapp tröja!

Kära Göteborg


Slow your breath down


Keep calm and go shopping


Jag är Lucy in the Sky, jag är högt över molnen


Good life - OneRepublic


The real thing - apparently


Dag 30 - Favorit motto


Sant


Saknar Mallorca


Hell is empty and all the devils are here


One Tree Hill

Jag har helt glömt av att One Tree Hill har börjat igen, hur kunde jag glömma?! Aja, nu sitter jag och tittar på det första avsnittet! Åh, spännande :D Jag har verkligen saknat det asså, så mysig serie. Dock var den en aning bättre när det handlade om basket och allt, men still!

Detta visste du inte om Emma

Godmorgon kära läsare! Sitter och äter frukost nu och tänkte lite, vet ni vad jag kom på?? Jag har fem stycken gröna jackor.... Asså grönt är verkligen mitt svarta. Skjut mig!! Här är i alla fall min gröna vår och sommarjacka :)

Dag 29 - Det här älskar jag att göra

Åh, jag älskar att gosa framför en bra serie eller film! Kan sitta i soffan en hel dag utan att tröttna, är så sjukt filmgalen. Det är speciellt mysigt på hösten och vintern när det börjar bli mörkt och man tänder lite ljus och dricker te.

De bästa köpen är de av impuls

Idag köpte jag lite sådär spontant en ny jacka! Kände att jag får unna mig själv det och kunde bara inte lämna världens gosigaste jacka.. Så nu består min garderob utav ännu en jacka och ännu ett grönt plagg.

If you never try you'll never know



Smile, it confuses people


Lookbook


Dag 28 - Favoritplagget ur garderoben

Gud, har många kläder jag verkligen älskar! Men denna vintern har min orangea tröja i ull från COS varit en trogen vän. När jag var i Köpenhamn i höstas var det faktiskt det enda av värde jag fick med mig hem och jag ångrar mig inte alls!

We were on a break!!


I miss summer


Cause your friends, they look good but you look better



Scotch & Soda


Dröm om morgondagen. Minns gårdagen. Lev idag.


Pretty pink


Live Laugh Love

Ikväll blir det singel-bio med grymma tjejor!

Instagram

Glöm inte följa mig på instagram mina kära läsare! Pusss

 


San Francisco with Aimee


Vill så besöka San Francisco efter att ha tittat på dom här klippen!

Alla vet ju att det är dödsstraff på att ta sönder hjärtan

Idag är det alla hjärtans dag, åh vad kul.. Om ni är ensamma eller har någon; ät mycket choklad, det är det denna dag är till för!

Front row: New York fashion week

Bilder via Harper's Bazaar

omg Im in love

Världens finaste jacka, helt seriöst! Är så himlans förälskad, villhavillhavillha
Klicka på bilden för att komma till hemsidan

Cheap Monday

Ni vet självklart vem Sofi Fahrman är och går väl antagligen inte och kollar hennes blogg då och då :) Tittade i alla fall igenom den nu och gissa vad jag hittar på en bild.. Min jeans! Tyckte det var lite kul, köpte dom som ett nödköp 2010 tror jag och så sitter det en tjej med dom backstage.. Superkul att se ju :D Har tyvärr ingen bra bild som visar mina, men det gör ju inte så mycket :)
Sofis snapshots - förövrigt är ju hennes blogg den bästa

Dag 27 - Mitt rum

Okej, kom ihåg att mitt rum inte är färdigt.. På långa vägar. Även om jag faktiskt bott här i ett år nu, shit va fort det går, så har jag mycket kvar att fixa. Den vita bokhyllan är till exempel en sak som ska ut.. Sen får ni se om ett tag vad som ska ersätta den ;)
Det blev väl inte jättebra bilder direkt, men ni ser ju i alla fall

Tackar verkligen inte nej till det här i vår

Alla bilder är från Asos

It's not who you spend the most time with, it's who you have the best memories with.

Godmorgon mina kära läsare! Idag känner jag mig mycket bättre, dock lite hes sådär.. Haha, men så kan det vara! Idag skulle jag egentligen ut och fota lite med Emmis, men det bangar vi då kylan är otrolig! Men en go fika blir det med bästis, tjejsnack! Hihi, 14 år som bästa vänner är inte dåligt!
En bild från 1999 (??) och 2010

Åh saknar jättemycket

Saknar sommaren och Skagen med världens bästa vän! I sommar då sticker we again


Teenager Post


Sjuk tjej

Åh, mår sådär gött bra just nu! Bloggen lider, precis som jag!

weheartit


In the comet - Laleh



In the comet we found there was more than just simple combinations of ice dust and gas,
there were parts from a circus and parts from party dresses.

Now the best explanation for this is someone has a party
On another planet and we're not invited.
The host has probably read the memories of endangered beautiful elephants.
I know I'm mumbling crazy honey, but I can sing you love songs now.
Those songs are like sleep to us; necessary but it has to wait.

Cause first I need to see what this comet is.
Primary goal: get some answers.
And search in labs after good resolve.
Who do you think you are, you're not a scientist.
You just clean the floors here.

Nothing is mine and nothing is forever.
My dream last night,
Might as well just be a clever act.
But we never found a party dress
And the circus.

And thought just hits me about us.
Of course we are.
Why didn't I think of this before?
Of course we are, we are stardust.
We are stardust
We are stardust
Of course we are, yea ey

I know I'm mumbling crazy honey, but I can sing you love songs now.
Those songs are like sleep to us; necessary but it has to wait.

We are stardust
We are stardust
I know who we are, we are stardust...

My life right now:


Hur man kommer upp ur sängen på morgonen

Haha, Linas väckningsteknik.. Vad tror ni, borde man använda sig av sånt här eller?... Kanske ska se om det hjälper...

The little things mean the most

Det blev en mysig fika med Linis idag efter skolan, mumsigt!

Världens bästa Lina! <3

Dag 26 - Bloggar jag följer

Medan  jag har naturprov får ni dagens grej, om vilka bloggar jag följer. Grejen är att jag följer bara bloggar av de som jag känner.. Känns riktigt tråkigt annars, eller nu skoja jag, följer faktiskt en tjejs blogg som jag inte känner! Men här är några iaf

This is the night you'll regret in the morning.

Godmorgon! Idag börjar jag kl 9 med matte, roligt roligt! Efter det har jag iaf naturprov, vi får väl se hur det går.. Hörs senare idag!

Lite kul


Right now

Just nu ligger jag på min säng och pluggar.. Kunde varit roligare asså. Men vad ska man göra? Två prov sen lov!


En riktigt FML

Haha, idag när vi kollade på FML kom vi på hur grymt det hade varit om man skicka in en och den kom med. Så vi försökte komma på något riktigt bra som garanterat skulle publiserats. Dock hade det inte riktigt hänt något sånt för oss... Så vi kom på denna och försökte skicka in den. Eller aa, försökte och försökte.. Vi skickade ju in den, men vet inte om den kommer komma med... Hoppas det, vi kände att den är ju verkligen en riktig FML.

We don't care about the young folks, talkin 'bout the young style


Dag 25 - Detta skulle jag vilja göra innan jag dör

Får nog ta och avsluta den här listan jag påbörjade innan jul känner jag... Bättre sent än aldrig!
Det är så himla mycket man kan göra, men här är iaf några små saker:

.


What doesn't kill you makes you stronger

Åh, att träna får mig verkligen på gott humör. Alltid! Kom ner till friskis och bara shit ska jag träna i en timme nu, inte ätit sedan lunch vid 11 liksom.. Men så kommer ledaren in och bara börjar köra as hårt, galet! Blev sjukt taggad och bara körde gärnet i en hel timme. Fyfan va häääääääärligt asså! LOVE på det. Så efter passet kände jag att jag måste verkligen berätta för henne hur grymt pass hon har, så världens tröttaste och gladaste tjej går fram och ska sätta sig ner på huk bredvid henne.. Ramlar och börjar asgarva och bara: Åh måste få säga hur mycket jag älskar ditt pass! Det finns verkligen inget bättre, och så är du alltid så glad så man blir hur taggad som helst! Haha, hon blev sjukt glad och där satt vi, helt supertrötta och pratade! Haha, hur go som helst!
Så nu har jag duschat och ska faktiskt sätta mig med naturen igen, dom som känner mig vet att jag inte bara kan låta det vara när vi har prov om två dagar liksom. Men det ska nog lösa sig! Får ta något att äta också. Hmm, undra vad för gott jag ska hitta på... :D Nej, nu känner jag att detta blir lite långdraget!
Ni får ha en superskön kväll alla goa läsare!
Kände för att hänga lite upp och ner när jag kom ut ur duschen, so here you go:

Fuck skola - nu tränar vi


Just nu

Just nu försöker jag plugga natur, men det går inte alls bra. Är sjukt nere, helt depp. Har verkligen ingen energi och vill bara dööööö. Nej överdrivet! Men jag vill bara ha mitt lov just nu! Känner att både natur och svenska proven vi kommer ha innan lovet kommer gå åt helvete. Jag är trött på kyla och skola, ge mig värme och lov!
Vem bryr sig egentligen om evolution och hur arter bildas lalala, eller om hur litteratuern såg ut under antiken, medeltiden och renässansen?.. Bara tittar på det och känner att det är helt onödigt att överhuvudtaget försöka förstå.. Ångest ångest ångest!
Kommer dra iväg och träna sen, måste verkligen tänka på något annat. Eller snarare ingenting alls. SKÖNT
Saknar denna dagen

Happiness



The Vow

Vad görs det för filmer egentligen? Denna är ju faktiskt rätt så deprimerande.. Fast måste erkänna att jag verkligen vill sa den! Den verkar ändå sjukt söt! Den har ju premiär den 14 februari i USA, passande dag, så får vänta till maj om jag ska titta på den på bio..

Saknar mitt skal

Gud, hade ju detta iphone skalet för några år sedan på mig 3gs, dock är den ju gött pajad nu. Har istället en 4a, dock är det skalet jag har ju lite smutsigt och sånt. Har ju alltid iphonen i bakfickan på min jeans så skalet jag fick i julas, som är vitt och guld, har blivit jeansblått i kanterna :( Så nu funderar jag på att slänga det och köpa något liknande detta då.. Fast inte rosa och sånt, men något kul! :D

Sova sova sova





MORE



Orangea naglar

Åh, precis målat naglarna! Det tog ett tag innan jag kunde bestämma mig för vilken färg jag skulle köra på. Stod mellan guldglittriga, orangeglittliga och grönglittriga. Det blev faktiskt orange! Lite kul sådär. Ska snart hoppa in i duschen också, skönt med lite värme känner jag. Jag är alltid så kall, så en varm dusch blir super! Men måste vänta ett tag för målade nyss på överlack så det tar ju ett tag för det att torka, vatten och schampo blir nog inte heller så bra! Vill dock duscha innan nio för då kommer ju CSI NY, hoppas jag hinner det!


Up all night

Åh, jag har helt fastnat för One Direction! Hela albumet är ju bara så grymt, vill typ bara lyssna på det men gör inte det för jag vill inte lyssna ut dom typ... Haha! Fattar verkligen inte, det senaste månaderna har jag verkligen börjat lyssna på bara ett album ett tag för att sedan byta till ett annat. Sjukt störande tycker jag, så nu försöker jag gå tillbaka till spellistor liksom. Mycket goare att ha all musik på samma ställe ju. Men roligt att min spellista för tillfället består av typ 5 grupper/sångare.... FML, behöver ny musik känner jag.
Aja, One Direction i alla fall!

Dyrberg/Kern

Så himla fint märke asså, mitt favorithalsband är ju därifrån och jag är helt såld. Gud, vill alltid ha något, men har iaf bestämmt mig för att köpa den första ringen på bilden nedanför. Så det blir någon gång i veckan tror jag, i värsta fall under lovet! Har även hittat en superfin klocka, behöver verkligen en ny, dock hittade jag ingen bild. Men är lite osäker på den eftersom den har lite silver inne i urtavlan liksom och annars är den guldig. Är inte jätteförtjust i att blanda guld och silver, dom är ju liksom från helt olika färgskalor så känns inte alls kul liksom... Men vi får se, har hittat en från Marc by Marc Jacobs också, kanske blir den. Får se hur den sitter och allt, Michael Kors har även några snygga.. Aja, tänkte iaf visa detta märke och dela med mig till dom av er som söker sjukt snygga och prisvärda smycken som håller och är riktigt sköna att bära! hehe, roligt inlägg detta blev känner jag:)

Some die young, but you better hold on. So many things I need to say to you


I am in love.

En vanlig måndag

Jag saknar sommaren och våren och solen och värmen och käderna och skorna och havet och värmen igen! Och pluggfri vardag, asså har för mycket nu känns det som. Sitter iaf i skolan och borde skriva det sista på min uppgift, men jag vill inte alls... Usch säger jag bara... Inte så jag gör något annat vettigt direkt, kanske bäst att skriva klart den nu iaf... Aja, sen måste jag hem och plugga svenska matte och natur. En helt vanlig måndag enligt mig! Snälla ge mig sommar och sol
En liten go bild från september tror jag, när det fortfarande var hyffsat varmt.....

Godmorgon

Åh vad seg jag är.... Det har ju inte ens ljusnat ute, buhu. Men, bara denna veckan sen februarilov! Whiee! Nä nu ska jag fortsätta titta på mitt vänner avsnitt och äta min frukost :)

Clarion Hotel Post

Har ni varit på det nya hotellet här i Göteborg än eller? Åh, det har jag! Det är jättefint och supermysigt, inredningen i baren är sjukt snygg. Inget man skulle vilja ha i sin lägenhet, men riktigt snygg blandning av gamaldagsa klassiker med lite mer modernare chica prydnader. Och ingången är ju för go, guld in my heart säger jag bara. Vet att det är många som inte gillar just ingången, men jag tycker den är det bästa. För fin asså! Jag har alltid älskat hela postbygganden, åh, tycker om hotellet så mycket! Ska bo där en natt snart hade jag tänkt, lite kul när det är nytt och allt!

Man gör vad man kan

Såhär gosar jag ner mig när det är sjukt kallt ute! Tagit på mig tre supertjocka strumpor, världens tjockaste kofta och tänt sju st ljus för att värma mig lite. Tog även mitt täcke och satte mig i en av mina goa fåtöljer med mina underbara skoldator och ska nu titta på typ en film eller så! Mysigt asså :) Så nu ska ni får se hur gosigt allt detta ser ut ;)

I wanna stay up all night and jump around until we see the sun.


Detta var då sommaren 2009


we really do heart everything


Plugg söndag

Godmorgon alla!
Idag har jag iaf sovit ut, till skillnad från igår. Haha, superskönt ju! Så nu sitter jag och pluggar geografi, det går ändå helt okej, men arbetet får bara vara två sidor, känner mig begränsad då jag har typ tre rader kvar att skriva på... Sen måste jag plugga till både natur och svenskaprov som är i veckan. Jippi :D Idag blir det nog en plugg dag, men måste göra något kul också annars dör jag ju. Nä nu ska jag fortsätta skriva om mina kulturkrockar asså ;)

På väg hem till lina

Nu sitter vi på vagnen till linis och ska äta! Jag är så hungrig!

 


Möta linis

Är på vagnen och ska snart möta lina! Hon frågade om jag hade lust att hänga med henne och sola, så är snart vid solhuset ;) sen ska vi hem och laga mat, har inte ätit sen imorse :( riktigt dåligt av mig, sjukt hungrig är jag ju nu!!


Sparkar lite på mig själv

Gud asså jag såg denna kjolen i somras, och bara: neej den ska jag inte ha...
FML nu vill jag ha den..... Kommer inte ihåg vart jag såg den heller, antagligen Zara. Dock är chansen att den fortfarande finns kvar ganska liten.. hatar mig själv lite just nu.

I want, I want, I want, but that's crazy. I want, I want, I want, to be loved by you


Nytt år=nya tag

Hej på er!
Jag har verkligen haft en liten bloggpaus, hehe! Men har inte alls kännt för att skriva något, har varit rätt skönt faktiskt. Men ser ändå att många går in varje dag och många frågar varför jag slutat blogga. Asså kände att det var dags för en paus lite! Men nu tror jag att jag är tillbaka, kände iaf för att uppdatera lite. Iaf typ säga att jag inte är död eller något.
Nu är det ju nytt år, vilket betyder nya tag! Med allt typ! Känns jätteskönt att det är 2012 och allt! Och januari har varit så sjukt grym, jättego månad! Bara haft det slappt med vänner och gosat hela "nya" vintermånaden.. :( Nej nu går jag lite på tomgång här typ.. Men idag är det lördag och jag sitter redan och pluggar.. fml! Nej det känns inte så farligt ;)
Igår träffade jag iaf alicia som jag inte träffat sedan december typ.. Oj vad vi hade mycekt att prata om. Sjukt roligt var det iaf, jättemysigt!
försökte hitta en ganska ny bild på oss, men eftersom den tydligen inte existerar haha, så får ni en från typ ett år tillbaka eller något. i sommras tror jag den togs :) måste nog börja ta lite mer bilder...