Home is where the heart is

Hej, nu efter plugg, träning, mat och lite till plugg ska jag äntligen visa en liten grej som jag ska sätta upp i mitt rum. Dom som känner mig vet att i februari flyttade jag till en lägenhet i stan och fastän det har gått typ åtta månader är mitt rum ännu inte färdig inrett. Detta beror på många saker som jag inte tänker tråka ut er med här, men i alla fall så faller i alla fall fler och fler bitar på plats.
Jag är en ganska så ordningsam tjej, min säng är oftast bäddad, kläderna ligger relativt fint i lådor och garderober och aldrig framme längre än en dag. Jag gillar rent, enkelt och "tomt". Därför finns det inga speciella krimskrams saker i mitt rum. Smycken, parfym och böcker är väl det som är närmast till krimskrams i mitt rum och med krimskrams menar jag små, fula coh gamla jag-har-haft-hela-livet saker som står och hänger i alla hörn och kanter och drar ner själva rummets "charm". Visst har jag prydnats saker som man kan vila ögonen på en stund, men inget som bryter ner det fina i rummet.
Nu när ni vet lite hur jag är och hur jag gillar det, kan jag berätta om hur mina väggar ser ut utan att ni tror att jag inte har någon stil. Okej, detta kommer låta rörigt; ovanför min underbara säng finns en mycket snygg tavla av Audrey Hepburn och på väggen bredvid har jag satt upp massor av små matchande tavlor i en liten "klump", denna kommer byggas på och täcka en stor del av väggen. Sedan kommer min silvriga söta spegel. Sen har jag hängt upp två "ljusstakar" (som man ser lite på bilden i inlägget "old style"), det guldiga i halsbandet på den bilden passar perfekt ihop med ramen runt min Marilyn Monroe tavla!
Mitt i detta ska alltså denna sitta;
Och det är en planka som jag har målat vit och så snart jag kommit på ett bra citat eller ordspråk som jag ska skriva på, kommer denna sättas upp någonstans! Vart är fortfarande oklart då hela rummet fortfarande inte är klart.. ;) Nej, nu ska jag nog titta på CSI eller så med min lilla mamma!

Kommentarer
Jag vill inte följa dig på Bloglovin!
Kommentarer med reklam och länk till din blogg godkänns inte, jag kollar gärna din blogg utan sådant
Jag gör gärna ett länkbyte med dig och jag gillar tävlingar!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: